Acasa / Headlines / ”Firicel” a fost iertat de DIICOT. A fost prins cu substanțe interzise

”Firicel” a fost iertat de DIICOT. A fost prins cu substanțe interzise

Gorjeanul Toma Cuzin, cunoscutul actor din serialul de comedie ”Las Fierbinți”, difuzat la PRO TV, este urmărit și în momentul de față de problema drogurilor, pentru care a fost nevoit să dea explicații în fața autorităților. Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, s-a prezentat de câteva ori în fața procurorilor de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Actorul a fost prins spre final de 2018 că a condus cu permisul suspendat și a fost oprit în trafic în acest sens, de către polițiști. Pentru că ar fi avut antecedente în acest sens, a fost testat și s-a stabilit că ar fi consumat substanțe interzise înainte să se urce la volanul mașinii sale.

Potrivit informațiilor oferite de un aparat de tip „drug-test”, poate fi stabilit dacă în organismul unei persoane există sau nu substanțe interzise, dar și denumirea fiecărui drog. Actorul din Las Fierbinți a negat vehement că s-ar fi atins de astfel de substanțe, susținând în mod frecvent că a fost vorba doar despre o neînțelegere.

În plus, au găsit asupra lui o cantitate de 1,92 de grame de canabis, însă pentru că avea o cantitate prea mică asupra lui, procurorii DIICOT au decis să claseze cazul. Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe 5 decembrie 2019, obiectul fiind „confirmare renunţare urmărire penală”. Așadar, controversatul actor scapă și de urmărirea penală, dar și de o amendă usturătoare.

Toma Cuzin a fost declarant cetățean de onoare al Comunei Peștișani, locul în care a copilărit, și răspunde afirmativ la fiecare invitație lansată de muncipalitate.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*