8.9 C
Târgu Jiu
marți, mai 11, 2021
AcasăHeadlinesGorj: 5 elevi depistați cu coronavirus

Gorj: 5 elevi depistați cu coronavirus

Situație îngrijorătoare la nivelul unităților de învățământ din Gorj. Patru elevi și un preșcolar au fost depistați cu coronavirus. Între timp crește și numărul profesorilor infectați cu virusul care a cuprins mapamondul.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj a anunțat 17 cazuri noi de coronavirus în rândul profesorilor. Totodată, au fost depistați și patru elevi infectați cu SARS CoV2. Și preșcolarii unei grădinițe au fost trimiși acasă după ce un copil a ieșit pozitiv în urma testării. “Au fost confirmați cinci elevi din județul Gorj cu coronavirus. Vorbim despre un elev al Școlii Gimnaziale din Scoarța, unul la Școala “Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, unul de la Colegiul “Gheorghe Magheru”, unul de la liceul din Roșia Jiu dar și un preșcolar de la grădinița “Sfântul Stelian”. În acest caz, toată grupa a intrat în izolare”,a transmis reprezentantul ISJ Gorj.

Teste pentru elevi

Oficialii susțin că nu se pune problema suspendării cursurilor din cauza personalului infectat. Toți dascălii au fost înlocuiți iar cursurile vor continua în funcție de scenariul în care se află localitatea. La nivelul județului Gorj au fost distribuite 8000 de teste rapide pentru depistarea infecților cu SARS Cov2.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -