Acasa / Editorial / Iubesc Târgu Jiul, cred în el și-n viitorul său

Iubesc Târgu Jiul, cred în el și-n viitorul său

Iubesc Târgu Jiul…mulți mă vor întreba de ce?…răspunsul este simplu…aici m-am născut, aici am crescut, aici m-am dezvoltat ca om, aici am învățat să construiesc.

Știu…poate pare ciudat, dar iubesc Târgu Jiul…cu un dram sănătos de realism…am zile când mi se mai pune pata pe el, mă mai satur câteodată să-i bat străzile, mă enervez câteodată că îl ştiu aşa de bine încât pare să nu mai aibă nici un secret pentru mine. Aceste momente sunt însă trecătoare, şi inevitabil sfârşesc prin a-i bate străzile, aceleaşi, pentru a mia oară – şi mă pierd admirând câte un detaliu pe care nu l-am observat în trecut…și de fiecare dată descoper lucruri noi.

Da…iubesc Târgu Jiul…în acest oraș am crescut lângă oameni simpli, calmi și cu suflet mare, de la care am învățat să fiu „om între oameni”. Pe străzile acestui oraș mi-am trăit copilăria, mi-am pierdut multe anotimpuri și mi-am făcut mulți prieteni…unii au plecat, alții au rămas lângă mine.

Da…iubesc Târgu Jiul…am călătorit mult, am văzut multe locuri frumoase din această țară, și nu numai, dar tot acasă este cel mai frumos și bine…adică în Târgu Jiu.

Știu…nu este orașul perfect, dar eu cred în el și-n viitorul său.

2 comentarii

  1. Da, domnule Popa, dar orasul are nevoie si de edili gospodari si care sa fie intr-un contact permanent cu ceea ce inseamna urbanism si modernizare.Or, de ani de zile in Targu Jiu se bate pasul pe loc si chiar mai mult decat atat.Cel putin in ultimii 2-3 ani de cand primar este nepriceputul de Romanescu, orasul arata jalnic, mult ramas in urma altor municipii din tara, ba chiar si fata de unele orasele unde primarii si in general edilii sfiintesc locul.Altfel spus, o mare pata de rusine pe obrazul actualei conduceri de la primarie.

  2. O intrebare: De ce din impozitele cetatenilor se platesc tot felul de sindrofii si alte ceremonii cu iz electoral, cheltuindu-se anual sute de mii de euro si nu se folosesc pentru investitii si alte lucrari de strict si urgent interes public?Chiar nu-i trage nimeni la raspundere pe idiotii de la primarie, care practic lasa orasul sa moara incet, dar sigur?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*