Acasa / Headlines / Se dorește aplicarea de măsuri în PSD. Weber : “Mi-aș dori ca în prim plan să nu mai regăsim figuri care au anumite etichete”

Se dorește aplicarea de măsuri în PSD. Weber : “Mi-aș dori ca în prim plan să nu mai regăsim figuri care au anumite etichete”

Social-democrații strâng rândurile după scrutinul pentru prezidențiale. În următoarele zile vor avea loc discuții la centru pentru ca cei „maziliți” să stea departe de PSD. Liderul organizației județene, Mihai Weber, susține că partidul are puterea de a se ridica din nou, în ciuda rezultatului slab obținut în aceste alegeri.

Rezultatul de la Gorj i-a mulțumit pe liderii organizației județene. Mihai Weber susține că scorul este unul foarte bun în condițiile în care filiala s-a clasat, din nou, pe un loc fruntaș. „Ne-am poziționat în primele 5 locuri pe tară este un rezultat extraordinar de bun pe care PSD l-a obținut și în al doilea tur. Asta înseamnă că suntem apreciați. Gorjul este, așa cum a fost și în turul I, un județ în care PSD a câștigat alegerile. Este motivul pentru care doresc să le mulțumesc, în primul rând, tuturor celor care ne-au votat, care ne-au fost alături cu sufletul și inima, dar și celor care nu ne-au votat, pentru că au ieșit la vot și ne-au transmis un mesaj de care trebuie să ținem seama în următoarea perioadă. Le sunt însă recunoscător gorjenilor care au confirmat, prin votul lor, că PSD Gorj este pe drumul cel bun, că proiectele începute de noi sunt apreciate. De aceea, le promit că PSD Gorj va lupta, în continuare, astfel încât toate proiectele care aduc bunăstare pentru comunități, să fie finalizate. Nu în ultimul rând, trebuie să le transmit membrilor PSD Gorj care s-au implicat și au depus atâta efort în această campanie deloc ușoară, că sunt mândru că formăm o echipă puternică, care a câștigat încrederea electoratului gorjean”.

Reformă în PSD

În ceea ce privește planurile pe viitor, Weber tinde să creadă că este nevoie de o schimbare. „Reformarea PSD și plierea pe cerințele electoratului este obligatorie. Trebuie făcută o schimbare dar trebuie început de la centru. În zilele următoare vom avea discuții și fiecare va veni cu planuri. Mi-aș dori ca în prim plan să nu mai regăsim figuri care au anumite etichete, care sunt erodate”, a mai declarat Weber.

Remediere până în 2020

Și, chiar dacă au pierdut alegerile în cele două municipii, președintele PSD Gorj susține că în 2020 lucrurile vor sta diferit. „Nu este dezastruos, dacă discutăm de municipii, doar câteva municipii au câștigat. Trebuie să ținem cont că la alegerile locale nu va mai fi această forfotă, listele suplimentare vor dispărea, și, făcând o analiză suntem mulțumiți și de votul obținut la Târgu Jiu și Motru. Nu este un lucru dezastruos, voturile le putem oricând recupera”, a mai declarat liderul PSD Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*