Acasa / Editorial / Suntem români mereu, chiar și atunci când lacrimile ne curg pe obraz

Suntem români mereu, chiar și atunci când lacrimile ne curg pe obraz

Suntem români…în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună, în fiecare an…suntem români de câte ori este nevoie de noi. Suntem români când trebuie să strângem cureaua, suntem români când plătim taxe și impozite, suntem români când plecăm să muncim peste hotare, suntem români când ieșim în stradă, suntem români când ne stricăm mașină în gropile din asfalt.

Suntem români când mergem să votăm, suntem români când ne certăm din cauza culorii politice pe care o susținem, suntem români chiar și atunci când sperăm, mereu, ca ziua de mâine să fie mai bună.

Suntem români când mergem să ne distrăm la nunți, botezuri sau zile onomastice, suntem români când mergem la înmormântări, suntem români când mergem la biserică să aprindem o lumânare.

Suntem români…chiar și când nu avem locuri de muncă, suntem români…chiar și când investitorii ne ocolesc, suntem români…chiar și în ziua în care nu suntem mulțumiți de societatea în care trăim.

Suntem români și atunci când facem haz de necaz, suntem români și atunci când încercăm să vedem partea plină a paharului…suntem români  chiar și atunci când lacrimile ne curg pe obraz.

Suntem români mereu, indiferent de situația în care ne aflăm, și asta nu trebuie să uităm niciodată. La mulți ani!

 

 

2 comentarii

  1. ORBAN VREA SA LISTEZE LA BURSA HIDROELECTRICA, C.E.C.,SI TAROM!
    VREA SA PRIVATIZEZE TOT CE A MAI RAMAS ROMANESC IN ACEASTA TARA!
    TREBUIE PUS PICIORUL IN PRAG!

  2. La cat de prosti sunt romanii care au pus in truntea tarii un neamt si un ungur, nimeni nu va mai pune piciorul in prag.Suntem un popor tradat si vandut!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*