14.1 C
Târgu Jiu
joi, septembrie 29, 2022
AcasăHeadlinesWeber: „Solicit ministrului Energiei REGÂNDIREA planului de renunțare la cărbune!”

Weber: „Solicit ministrului Energiei REGÂNDIREA planului de renunțare la cărbune!”

Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber vrea ca România să preia exemplul altor state europene și să nu renunțe, așa ușor, la activitatea minieră. Parlamentarul a anunțat, pe pagina sa oficială, că va solicita ministrului Virgil Popescu să adopte o altă stategie, în ceea ce privește planul de restructurare al CE Oltenia.

“Solicit ministrului Energiei REGÂNDIREA planului de renunțare la cărbune! Dacă alte state pot, se va putea și în România! Propunerea ministrului Energiei, de închidere definitivă a activității de extragere a cărbunelui, nu are sens, în condițiile în care alte state membre UE redeschid astfel de capacități. Nu voi vota niciodată împotriva românilor. Nu sunt de acord cu termenii și termenele prevăzute în OUG, privind decarbonizarea sectorului energetic. Alături de colegii din Parlament, voi interveni cu amendamente pe acest act normativ și solicităm ferm prelungirea termenelor de producere a energiei pe bază de cărbune și conservarea, nu închiderea definitivă și ireversibilă a grupurilor energetice cu funcționare pe lignit și huilă, așa cum prevede documentul în forma actuală”, a transmis deputatul Mihai Weber.

Reținuți pentru furt de cărbune

0
Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au depistat în flagrant, doi bărbați, în timp ce...

CEO a urcat pe locul al doilea în rândul producătorilor de energie electrică

0
Complexul Energetic Oltenia a urcat pe locul al doilea în clasmentul producătorilor de energie electrică...

Weber: „PSD prețuiește munca și stimulează performanța!”

0
Deputatul PSD de Gorj Mihai Weber, vot pentru actualizarea salariilor din administrația publică. Parlamentarul susține...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: