Cadouri de la mai marii instituţiilor gorjene, pentru cei dragi

0
40

Adepţi sau nu ai sărbătorilor împrumutate, oficialii instituţiilor din Gorj s-au gândit deja cum să-şi surprindă jumătăţile, de Ziua Îndrăgostiţilor. Astfel, mai marii promit că, în mare taină, le vor oferi celor dragi, de la cosmetice scumpe şi până la diferite accesorii.

De o seară romantică în doi şi cadouri frumoase va avea parte viceprimarul Municipiului Târgu-Jiu, Iulia Vână. Soţul său, Daniel Bondoc, cel care se află în fruntea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, i-a pregătit alesei inimii sale, o serie de surprize pentru a-i demonstra dragostea care i-o poartă. În speranţa că o să-i placă ce i-a pregătit Iuliei Vână, pentru a marca Ziua Îndrăgostiţilor, şeful C.J.A.S. Gorj va profita şi de luna martie, luna sexului frumos, pentru a-i arăta soţiei cât de importantă este în viaţa lui. „I-am pregătit o masă în oraş, în doi şi bineînţeles că va urma şi altceva, o surpriză. Sper să-i placă. Deşi este un obicei importat, este o zi în plus pentru a ne bucura de soţiile noastre. Cadoul este ceva din domeniul cosmetic, dar nu este numai aceasta surpriza”, a spus Daniel Bondoc, preşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.

Subprefectul suportă nota de plată

Subprefectul de Gorj, Virgil Drăguşin, se arată încântat de ideea de a-şi face fericită aleasa inimii sale. Astfel, Valentine’s Day, Dragobetele, luna femeii, dar şi începutul lunii aprilie se anunţă a fi momentele ideale pentru a-şi răsfăţa soţia cu ceea ce aceasta îşi doreşte. Jumătatea subprefectului de Gorj va avea ocazia să „profite” de suportul financiar al soţului său, care este dispus să-i plătească orice îşi va alege. Cel mai probabil, pe mâna soţiei subprefectului de Gorj va apărea un accesoriu cât mai frumos. „Sunt adeptul sărbătorilor autohtone şi cu tot respectul faţă de celelalte, dar nu mă aplec foarte mult asupra celorlalte sărbători de import. Luna februarie, luna martie, dar şi începutul lunii aprilie când este şi ziua soţiei mele, urmează o pleadă de sărbători în care totdeauna fiinţele dragi merită atenţia noastră, aşa că îi las ei libertatea să-şi aleagă ceea ce îi place. Rămâne în sarcina mea să suport financiar cadoul pe care îl alege şi o să-i placă foarte mult. Dorinţele sunt diverse şi pot să fie multiple. Mi-a spus că îşi doreşte foarte mult un ceas frumos, pe care o să aibă posibilitatea să şi-l aleagă”, a precizat subprefectul de Gorj, Virgil Drăguşin. Ziua Îndrăgostiţilor va fi marcată, astăzi, la Târgu-Jiu şi de autorităţile locale, şapte cupluri ajungând în faţa ofiţerului de stare civilă atât la Primărie, cât şi la Poarta Sărutului, pentru a-şi uni destinele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here