Eveniment automobilistic inedit pe Insulița din Târgu-Jiu! Vlad Stănescu și „Ursul”, vedetele zilei!

0
22

Drift-ul este cea mai frumoasă latură a motorsportului, care nu are la bază timpul, ci spectacolul. Principiul de la baza lui este să duci acest spectacol la cote extraordinar de mari, spun piloții experimentați. Acest lucru face să fie tot mai consumat şi mai iubit de piloţi şi de spectatori! Tocmai din aceste motive, pilotul premiat Vlad Stănescu, gorjean la origini, aduce spectacolul la Târgu-Jiu! Se va întâmpla pe 13 octombrie, pe Insulița de pe Jiu, iar pilotul le promite târgujienilor că totul va fi despre bucurie și spectacol!

Clubul Sportiv Romanian Drift Community București organizează vineri, 13 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 20:00, pe Insulița Jiului din Târgu Jiu, un eveniment automobilistic organizat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS) și Ministerului Tineretului și Sportului (MTS). În cadrul ineditului evenimentului va avea loc prezentarea oficială a piloților participanți la competiția sportivă „Etapa Nr. 5 a Campionatului Național de Drift” ce se va desfășura pe Transalpina, tronsonul dintre Novaci și Rânca (DN 67C, între Km 19+700 m – Km 22), în perioada 14-15 octombrie. „Cei prezenți vineri, 13 octombrie, pe Insulița Jiului, vor avea parte de un show de neuitat, cu motoare turate la maximum, bolizi și multă adrenalină. Piloții vor prezenta publicului demonstrații de DRIFT-uri, parcări laterale cu frâna de mână, iar un MC va prezenta palmaresul piloților și specificațiile tehnice ale mașinilor. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu, prin Direcția Turism și Evenimente Culturale și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu”, au transmis organizatorii!

Drift-ul se mută pe Transalpina!

Printre piloții prezenți la evenimentul de vinerea viitoare, va fi și Vlad Stănescu, cel care a câștigat numeroase premii pe plan național și nu numai. Mașina sa, supranumită „Ursul” poate fi admirată până în ziua evenimentului în Mall-ul din Târgu-Jiu. După demonstrațiile de vineri, piloții vor merge la Rânca, unde va avea loc Marea finală a Campionatului Național de Drift. Rezultatele competiției vor conta și pentru Campionatul Central European, se va desfășura în perioada 14-15 octombrie pe celebra șosea Transalpina, piloți de pe întreg continentul anunțându-și prezența la start, anunță Romanian Drift Community într-un comunicat. Competiția va decide noul campion național absolut în driftul românesc se va desfășura între kilometri 19 și 21 ai celebrului DN 67C (Transalpina), între localitățile Novaci și Rânca. Nu mai puţin de patru piloţi au şanse de a cuceri titlul de campion naţional absolut al României la drift. Traian Buşe, Călin Ciortan, Sorin Ene şi Vlad Stănescu îşi vor disputa trofeul pe şoseaua Transalpina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here