Flores Band și Andra Sgaibă vă promit un Revelion de vis! La 7 ani, micuța Andra are o voce senzațională

0
51

Gorjeanca Andra Sgaibă are doar şapte ani şi face deja senzaţie la nunţi și alte petreceri, unde cântă alături de părinții săi. Copila este fiica cea mare a unor soliști vocali și instrumentiști din Gorj, mai exact din comuna Turburea și îşi însoţeşte părinţii la nunţi şi cântă împreună cu ei, spre deliciul invitaţilor. Nici de Revelion, Andra nu va sta acasă, căci are un show de făcut!

Florin și Ramona Sgaibă sunt mândri de fiica lor! Andra Maria Sgaibă are doar 7 ani și ridică sala în picioare la nunţi, având o voce și o prezență de spirit extraordinare! În noiembrie, fetița a fost invitată, alături de părinţii săi, cântăreţi de muzică populară din Turburea, în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro Tv. În platoul lui Măruță, Florin Sgaibă din Turburea a povestit cum a început fiica sa să cânte și cât de bine este primită de public. „Andra noastră a început singură, ea a fost cea care ne-a atras atenţia, pur şi simplu repetam cu soţia aşa cum trebuie să facem înainte să mergem la evenimente şi ne-am trezit cu fetiţa că a început să fredoneze, de pe la 3 ani, ţinea măsura, tonul şi am zis să începem să lucrăm puţin cu ea, că este talentată. Am luat-o cu noi la câteva evenimente şi a prins, pentru că e micuţă e talentată, oamenii se bucură”, a povestit tatăl Andrei. Pe canalul Youtube apar mai multe filmulețe cu Andra cântând. Unul, filmat în 2014, impresionează! Micuța nu avea decât trei anișori și cțteva luni și cânta extraordinar! Toți internauții îi laudă calitățile vocale și o admiră pe micuța Andra, posibil cea mai mică artistă care cântă la nunțile din România!

 

Ce va face de Revelion

De Revelion, Andra și familia sa vor cânta la un restaurant din Craiova. Florin Sgaibă și soția sa fac parte din Flores band și cântă la evenimente atât din Gorj, cât și din județele limitrofe. Flores Band este una dintre formațiile cunoscute din Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here