1.6 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Monden Maria Constantin se ceartă cu rivala ei

Maria Constantin se ceartă cu rivala ei

În plin scandal în care a fost acuzată de plagiat de către Irina Antoci, o colegă de breaslă de peste Prut, Maria Constantin se apără! Focoasa blondă are acte prin care atestă că este proprietara piesei cu bucluc, intitulată ”Scrisoare de dragoste”.

Maria Constantin şi-a angajat un avocat să o apere şi e gata să o dea în judecată pe duşmanca ei de peste Prut. La jumătatea lunii iulie, două soliste de muzică populară, Maria Constantin şi Irina Antoci, au început războiul din cauza unei melodii. Moldoveanca a acuzat-o pe olteancă de furt şi a ameninţat-o cu tribunalul pe colega ei de breaslă. „Piesa mea a fost înregistrată în 2008 la asociaţia de stat pentru proprietatea intelectuală din Republica Moldova în 2009. S-au schimbat două note şi ceva din text, pentru a o adapta la tema dorită, şi a ieşit o piesă nouă, propusă drept personală. Până şi titlurile pieselor seamănă. A mea se numeşte «Scrisoare pentru mamă», iar ea a numit-o «Scrisoare de dragoste». Mă consult cu persoanele competente în materie şi, dacă se dovedeşte că am dreptate, voi acţiona pe cale legală. Piesa mea e trăită, e autobiografică. Nu se poate aşa ceva”, declara pentru Click! Irina Antoci în urmă cu trei săptămâni.

Olteanca a ripostat

Pentru că i s-au adus acuzaţii grave, Maria nu a stat cu mâinile în sân, ci a preferat să se apere cu acte. Mai precis, soţia afaceristului Marcel Toader demonstrează cu certificatul de proprietate emis de UCMR-ADA prin care se declară unică proprietară a piesei. Prin intermediul aceluiaşi avocat, Maria i-a trimis o înştiinţare rivalei sale, astfel că în cazul în care Irina Antoci va continua să o denigreze, se va alege cu un proces în toată regula. „Maria Constantin a preferat să nu dea curs scandalului, ci să facă totul din punct de vedere legal. A apelat la o firmă de avocaţi care se ocupă de caz”, spun apropiații Mariei.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente