O jurnalistă a venit din Anglia pentru a se căsători la Poarta Sărutului

0
12

loredanaLoredana Petrescu, jurnalistă la publicația „Diaspora Românească“ din Marea Britanie, a revenit acasă, la Târgu Jiu, pentru a se căsători la Poarta Sărutului. Loredana și Dragoș Udrescu au spus „Da“, în fața monumentului iubirii.

Loredana și Dragoș au fost jurnaliști în Târgu Jiu, între cei doi legându-se o frumoasă poveste de dragoste. Se cunosc de patru ani și au decis că este momentul să-și unească destinele. Cei doi trăiesc de mai mulți în orașul Crewe din Marea Britanie. Loredana spune că au ales să se căsătorească la Poarta Sărutului, pentru sunt mândri că ansamblul brâncușian se află în Târgu Jiu: „Suntem foarte norocoși că avem în Târgu Jiu Ansamblul „Calea Eroilor“ și cred că trebuie să-l punem în valoarea cum putem“.

„Este o emblemă a fiecărui târgujian“

lory 1Dragoș a povestit că ne identificăm în lume prin operele lui Brâncuși și, din acest motiv, au luat hotărârea de a se căsători în acest loc: „Facem în vară patru ani de când ne cunoșteam. A fost dragoste la prima vedere. Amândoi am decis să facem cununia în parc pentru că este o emblemă a fiecărui târgujian pentru că este ceea ce ne identifică“. A fost prima căsătorie pe care primarul Marcel Romanescu a oficiat-o la Poarta Sărutului. „A fost un moment emoționant“, a precizat primarul Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here