5.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 6, 2021
Acasă Monden Sexi Silvana şi-a tras tatuaj pe umăr

Sexi Silvana şi-a tras tatuaj pe umăr

Silvana Brăgaru, devenită deja celebră, atât în ţară, cât şi în străinătate pentru frumuseţea şi naturaleţea ei s-a tatuat de curând. Şi nu oriunde ci pe umăr astfel încât, să-i fie admirat tatuajul de cei care o privesc.

Silvana Brăgaru, tânăra gorjeancă cea care a pozat în reviste renumite pentru adulţi şi-a tatuat un cap de leu pe umărul stâng. Atrăgătoare şi naturală, Silvana a vrut să iasă din tiparul unei tinere senzuale doar cu ce a înzestrat-o natura, prin tatuajul făcut de curând. Pozele, în care Silvana îşi „expune” tatuajul le-a postat pe site-ul de socializare Facebook, pentru ca toţi fanii şi nu numai să îi admire „noua achiziţie”. Bunica tinerei, Lucreţia Calotă, a acceptat schimbarea nepoatei sale, chiar dacă la început nu a fost de acord. „Am fost în vizită la nepoata mea. Şi-a făcut un tatuaj pe umăr, şi chiar dacă eu nu am prea fost de acord, până la urmă este corpul ei şi am acceptat. Ea este frumoasă şi fără asemenea tatuaje, dar dacă ea aşa a vrut, eu nu mă pot opune”, a spus bunica Silvanei, mândră că are o aşa nepoată.

Silvana, aşteptată în concediu

În perioada care urmează, Silvana Brăgaru şi-a făcut planuri mari. În luna august este aşteptată la Barza, localitatea în care bunica ei locuieşte. „Trebuie să vină în august în concediu, împreună cu iubitul ei şi cu mama ei. Vor să meargă pe Litoral şi să colinde ţara. Însă, trebuie să vadă dacă poate scăpa, că are contracte acolo în Germania şi a mai primit şi câteva oferte de prin ţară, de la câteva reviste şi pentru nişte prezentări de modă”, a mai dezvălui bunica Silvanei. Frumoasa gorjeancă a făcut furori în Germania, imediat ce a câştigat un concurs de frumuseţe.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente