Acasa / Monden / Un elev motrean cântă muzică rap și creează singur versurile

Un elev motrean cântă muzică rap și creează singur versurile

elev-motru-1Costi Calagiu are 17 ani și este elev în clasa a XI-a la Colegiul Tehnic Motru. Adolescentul este pasionat de poezie și îndrăgostit de muzica rap. Creează versuri și își dorește ca melodiile sale să ajungă la sufletele celor care le ascultă. Visează să poată colabăra cu o casă de producție și să demonstreze că muzica rap poate avea un mesaj important de transmis.

elev-motru-3Costi Calagiu s-a născut și a crescut la Broșteni, județul Mehedinți, fiind crescut într-o familie iubitoare, în ciuda faptului că părinții săi au divorțat. Despre sine spune că este destul de norocos, căci are două mame: cea care i-a dat viață și cea care l-a crescut, cea vitregă! De la 13 ani, Costi Calagiu a început să scrie poezii, potrivit Revistei Cult-ura. „Nu prea am în repertoriu poezii despre bucurie sau dragoste sau orice sentiment plăcut. Versurile mele sunt triste, transmit durere sufletească, dezamăgire. (…) Da, aș vrea să public tot ceea ce am scris eu până acum, pentru că vreau să vadă lumea că mai există tineri care pot aduce industria hip-hop-ului pe picioare, să vadă toți că mai există poeți și piese cu mesaj. Nu aș face muzică rap pentru bani!”, a spus Costi Calagiu.

Iubește rap-ul! Își scrie singur versurile

elev-motru-2Adolescentul este pasionat de muzica rap de foarte multă vreme. Vrea să demonstreze că piesele sale au mesaj: „Da, mă interesează muzica rap pentru că este stilul meu în care mă regăsesc. (…) Este un stil de muzică care pur și simplu e genial și îl iubesc! Ca orice gen de muzică are partea rea pentru că sunt artiști foarte comercializați și nu au niciun pic de mesaj în piesele lor, doar faptul că se vorbește despre droguri, femei, bani. Și dacă ar fi să mor, aș vrea să mor cu muzica rap în urechi! Cam atât! Vreau să devin rapper sau poet, iar dacă nu, oricum voi da la Facultatea de Litere, la Timișoara, ca să fiu translator. (…) Poate în timpul facultății o să am oportunitatea să fac rap și să dea o casă de discuri peste mine, la modul figurat, desigur”, a declarat, pentru Cult-ura, Costi Calagiu.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*