Acasa / Monden / Un student la Științe Politice compune muzică rap! Vrea să își lanseze primul album

Un student la Științe Politice compune muzică rap! Vrea să își lanseze primul album

alexnadru gheata 2Un tânăr din orașul Târgu-Cărbunești, student la Timișoara, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Secţia „Publicitate”, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, compune și cântă muzică rap, dorindu-și să lanseze în curând primul album. Are câteva urmăritori pe Youtube și Facebook și își înregistrează piesele în propriul studio de înregistrări, amenajat în apartamentul închiriat din Timişoara.

Alexandru Golumbu are 23 de ani, este din oraşul Târgu-Cărbuneşti, acum fiind student în anul III, la Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Secţia „Publicitate”, din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. Gorjeanul talentat lucrează la o firmă de confecţii metalice, având funcția de programator şi operator CNC. Alexandru este pasionat de muzică, în special de cea rap. De ceva vreme, studentul și-a amenajat în apartamentul în care locuiește la Timișoara un studio. Aici înregistrează piesele sale, pe care mai apoi le postează pe Youtube și pe Facebook, unde are câteva mii de urmăritori, care îl apreciază și urmăresc cu interes noutățile. Melodiile sale sunt apreciate în special pentru versurile care atacă probleme reale din viața tinerilor și nu numai.

alexandru gheata„(…) Scrisul e uşor pentru ca mă inspiră foarte mult ce trăiesc şi ce văd în jur. La cântat poate am pretenţii să sune într-un anume fel şi depun efort până îmi iasă cum trebuie, dar asta nu înseamnă că e greu. Totul e din plăcere. (…) Studioul e amenajat într-un apartament din Timişoara, pe care l-am închiriat. Am avut mai multe piese pe YouTube, dar acum mi-am deschis un canal nou unde sunt doar două piese, pentru că lucrez la un album care o să cuprindă aproximativ 15 melodii. Înregistrez în Timişoara, mi-am făcut un home studio acasă, într-o cameră din apartament. Nu este un studio profesional, dar am făcut în aşa fel încât sa aibă componentele principale de care sa mă folosesc. Am izolaţie în cameră, şi exterior, şi interior. Mi-am ales bine locul, că altfel era rău. Studioul constă într-un microfon profesional, mixer audio cu amplificator, placă de sunet profi şi restul de accesorii necesare: căşti, stative, programe pentru înregistrare mix /master, pe care mi le-am cumpărat eu”, a povestit Alexandru Golumbu pentru Mediafax. „Simt ură deplină, nu-mi place lumină. Vreau singur o vreme, să scap de rutină. Vreau singur o vreme, aştept ce-o să vină. Când miza e mare, rămân în surdină”, sunt doar câteva dintre versurile melodiei imprimate recent, „Paranoia”, pe care o puteți asculta pe Youtube sau Facebook. Băiatul vrea să lanseze cât mai curând primul său album!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*