Vezi ce vedetă a mâncat rață bio la hotelul liderului ALDE Gorj, Dian Popescu

1
11

Plecată în periplu prin țară, o celebră afaceristă a poposit și pe meleagurile gorjene. După o vizită prin Sibiu, primul obiectiv vizitat în Gorj a fost Transalpina și zona montană Rânca. Din păcate, autoritățile au fost puse la colț pentru că au permis ca o zonă de o frumusețe rară să se dezvolte haotic din punct de vedere urbanistic.

Cunoscuta vedetă TV Monica Tatoiu a ajuns ieri în Gorj. După ce a vizitat mai multe frumuseți ale țării, femeia de afaceri a parcurs în sfârșit Drumul Regelui. Încântată peste măsură de peisajul mirific și localnicii din zonă Tatoiu a rămas însă cu un gust amar după ce a ajuns la Rânca. De vină este felul în care s-a construit acolo în ultimii ani, lucru criticat în dese rânduri și de alți turiști de seamă. „Șoseaua urcă la 2.100 m într-un platou ce bate frumusețea Tignes-ului. Asta până ajungi la Rânca care te ajută să te trezești din admirație. O pârtie cu orientare sudică (o prostie) plus o aglomerare haotică de case fără nici un plan urbanistic. O oroare”, a postat vedeta pe un site de socializare.

Cină copioasă

Drumul Monicăi Tatoiu a continuat cu o vizită la Peștera Muierii, Mănăstirea Polovragi, iar apoi Mănăstirea Lainici, loc unde nu mai poposise de pe vremea liceului, din 1975. Seara și-a încheiat-o la Hotel Sara din Țicleni. Vedeta a fost așteptată de bucătarii președintelui ALDE Gorj, Dian Popescu, cel care este și proprietarul hotelului, cu o rață bio, cum recunoaște chiar vedeta TV. „O cină cu rață bio la Sara în Țicleni și la somn cu motanul drăgăstos Tomiță”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here