30.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăNational„ADIO AUR!!!”

„ADIO AUR!!!”

Președintele filialei AUR din Germania, Dacian Mariș, și-a anunțat demisia din partid. Într-o postare pe Facebook, plină de greșeli gramaticale, el îl acuză pe George Simion că l-a înlăturat din conducerea partidului, iar pe Claudiu Târziu, că l-a tratat cu „indispreț”, potrivit digi24.ro .

Mariș spune că demisionează „din motive personale, dar și profesionale” și se plânge că AUR „nu este ceea ce a crezut că vrea să fie”.

Mai mult, el spune că partidul „nu va fi distrus de „sistem” așa cum susține” George Simion, ci „se va autodistruge din interior”.

După ce postarea a intrat în atenția presei, aceasta a mai suferit anumite corecturi, dar conține, în continuare, greșeli.

„ADIO AUR !!! Salutare dragi colegi și prieteni, Eu Dacian Mariș am înaintat astăzi 12.06.2022 cererea mea de Demisie către Secretarul General AUR. Demisia mea este din motive personale dar și profesionale, însă voi susține orice proiect bun adus de AUR în parlament !Niciodată nu am ieșit public să lezez imaginea partidului deșii am avut multe ocazii să o fac…”

Aur mondial pentru România la canotaj

0
România a câştigat medalia de aur în proba feminină de dublu vâsle, prin Andrada-Maria Moroşanu...

Licean târgujian, medalie de aur la Olimpiada Internațională de Lingvistică

0
Mihai Bratu, elev la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ din Târgu Jiu, a câștigat medalia de...

USR se prăbuşeşte în sondaje

0
Un sondaj CURS arată că USR se prăbuşeşte în ceea ce priveşte intenţia de vot,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!