Idei de fototapet chic – inspirație cu modele frumoase pentru casa ta

0
58

Tapetul poate adăuga textură și interes oricărei încăperi, așa că alege modele care vor rezista testului timpului, de la motive mici delicate care adaugă interes subtil printurilor la scară largă, la cele glamour, sau ambele în egală măsură. Indiferent de dimensiunea unei camere, tapetarea este o opțiune pentru toată lumea.

Sunt multe de învățat de la designerii de hoteluri de lux, când vine vorba de amenajări interioare. Aceștia știu câteva lucruri despre cum să creăm un mediu care să ne bucure fiecare dintre simțuri pentru a echilibra luxul și confortul. Ingredientul principal? Fototapet.

Poate că ești nou în lumea tapetului. În acest caz, probabil ideea de a lipi modele la scară mică sau mare pe un perete poate fi descurajantă. Dar permite-ne să te liniștim: tapetarea este o opțiune pentru toată lumea, indiferent de dimensiunea unei camere. Tapetul cu modele îți permite să fii creativ într-un mod pe care l-ai crezut posibil prin decoruri sau mobilier. Și arată minunat, în același timp.

Alegerea unui fototapet shabby chic

Desigur, există câteva condiții prealabile care merită luate în considerare:

  • Stilul unei camere, ceea ce decorezi și orice alte tipare existente deja în cameră
  • Cum ai dori să utilizezi tapetul din cameră, de exemplu, pe toți cei patru pereți sau ai prefera un perete caracteristic?
  • Scara modelelor de fototapet
  • Texturat sau un design plat al modelului
  • Dimensiunea camerei pentru a determina cât de mult tapet va trebui să cumperi

Odată ce ai verificat toate aceste lucruri și ești gata de alegere, următoarea sarcină este să alegi modelul și, cum ar fi alegerea unei canapele, acest lucru poate dura ceva timp și poate fi necesar să testezi ideile prin probe.

Inspirație din motivele florale

Încă din prima zi, motivele florale au fost un element cheie în interiorul shabby chic, indiferent dacă sunt așezate pe o pernă, o față de masă sau veselă de epocă. Nu numai că florile vibrante aduc un aspect fermecător într-o cameră, dar sunt incredibil de versatile în ceea ce privește starea de spirit pe care vrei să o creezi într-o cameră. Florile roșii, galbene și verde smarald formează o paletă de culori care se găsește în mod obișnuit într-o grădină, care completează în mod natural caracteristicile din lemn, husele și decorul găsit în interiorul unei case inspirate shabby chic.

Fii inspirat de tiparele sălbatice

De ce să nu dai viață unei camere cu fototapet pitoresc? Culorile, detaliile și senzația capricioasă pe care animalele sălbatice le pot adăuga unei camere sunt de necontestat. Adesea se reduce la găsirea fototapetului potrivit care se potrivește stilului tău și întruchipează starea de spirit pe care speri să o creezi. De la junglă la fermă, pădure până la ocean, selecția este largă și variată. Tapetul influențat de viața sălbatică poate fi cel mai bun prieten al unei camere atunci când vine vorba de adăugarea unor modele ilustrative frumoase, care sunt bogate în caracter.

Geometric

Un stil care nu se demodează niciodată este dat de modelele geometrice. Nu numai că sunt minunat de versatile, dar funcționează și frumos în interiorul caselor moderne. Același lucru este valabil și pentru tapet și aici ai mai multe opțiuni cu care poți adăuga modele în interiorul casei.

Pentru o temă retro, există tapet geometric în culori vii, pentru a adăuga o piesă centrală atrăgătoare și vibrantă în camera de zi sau în sufragerie. Designurile simple și izbitoare cu modele geometrice sunt o reîntoarcere la anii 1970. Sau, dacă vrei o temă mai contemporană, modele de fototapet triunghiular în nuanțe moi de roz, albastru pentru vibrațiile scandinave sau tapetul cu efect de marmură în modele geometrice.

Sfaturi finale pentru a tapeta

Dacă lucrul care te descurajează de la cumpărarea unui fototapet este să nu știi cum sau cine ți-l va monta, să știi că este posibil să o faci singur. În zilele noastre, tapetul de înaltă calitate a devenit mult mai accesibil decât înainte, ceea ce înseamnă că nu se va rupe la atingere. În plus, dacă ar fi să fie puțin strâmb, încearcă pur și simplu din nou și probabil vei stăpâni arta în cel mai scurt timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here