Acasa / News Alert / Au încercat să ascundă un accident rutier

Au încercat să ascundă un accident rutier

Victimele unui accident rutier au încercat să ascundă evenimentul. Un bărbat de 38 de ani, din comuna Hurezani, și un bărbat de 37 de ani, din comuna Licurici, s-au prezentat la Spitalul de Urgență din Târgu Cărbunești, declarând că au suferit leziuni ca urmare a unor evenimente rutiere. La unitatea medicală s-a deplasat un echipaj de poliție.

 

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la declarațiile celor două persoane, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care s-a constatat că un tânăr de 30 de ani, din comuna Hurezani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers încălcând marcajul longitudinal continuu şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară care intrase în depășire, condusă de bărbatul de 38 de ani, din comuna Hurezani, proiectându-l în afara părții carosabile și intrând în coliziune cu mai mulți copaci. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi bărbați care s-au prezentat la unitatea medicală (conducător auto și pasager în autoutilitară). După producerea accidentului cei doi conducători auto implicaţi în eveniment s-au înţeles amiabil şi au declarat în fața polițistului de la Postul de Poliţie Hurezani că nu există victime, modificând poziţia celor două autoturisme și declarând ca autoturismul ar fi fost condus de o tânără de 24 de ani, din comuna Hurezani. Ulterior s-a stabilit că autoturismul a fost condus de tânărul de 30 de ani, persoană care nu poseda permis de conducere. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt“, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Gorj.

Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporala din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de o persoană care nu posedă permis de conducere.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*