Acasa / News Alert / CEO nu va da nici măcar un leu pentru Pandurii

CEO nu va da nici măcar un leu pentru Pandurii

Complexul Energetic Oltenia nu va contribui, în acest an, cu nici măcar un leu la bugetul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat, aseară, în cadrul unei emisiuni Tv că, pentru acest an, compania nu va contribui cu vreu leu la bugetul echipei de fotbal.

3 comentarii

  1. Cu o asemenea optica de vechil nu o sa ajunga nici CEO departe . Profita ca avem niste conducatori slabi la judet si municipiu si isi fac de cap . Ia puneti-le niste taxe locale sa-i doara si atunci o sa aiba bani si pentru sport si pentru mediu si pentru altele decat pentru bunastarea lor personala

  2. foarte bine,sa i si castige bani din alte sponsarizari,drepturi de teliviziune etc..

  3. Sa dea Condescu banii la prejudiciile dovedite de raportul Anaf nr 1859 /23.04. 2014, sa plateasca tot Condescu afacerile jmekeresti din transferurile lui Ilie Iordache, Alexandru Vlad si altii care au prejudiciat clubul, sa recupereze Administratorii Golea si Ciobanu macar bugetul fictiv pt 2016 ( Artego si USMO ) si alte magarii facute de Condescu in timp cu acordul tacit al asociatilor! Dupa sa vorbim de CEO care mai mereu a achitat bugetele enorme care le-au mincat sindicalistii! Ciobanu ce insolventa este cu salariile actuale la club nu fotbalisti? Azi are meci cu noi la Unpir fiind incompatibil acest Ciobanu deoarece reprezinta atit Pandurii cat si UEF Motru! Pardon! Carciumaru e vinovatu principal alaturi de Condescu!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*