Acasa / News Alert / Director de școală, acuzat că a bătut un elev

Director de școală, acuzat că a bătut un elev

Gheorghe Benegui, directorul Școlii generale din comuna Turburea, este acuzat că a bătut un elev. Acesta a întârziat la ora de geografie, iar Benegui a intervenit și l-ar fi agresat pe elev. Plângerea a fost depusă de către mama copilului, care repetă clasa a VIII-a. Benegui spune că nu l-a lovit pe elev și că în spatele acuzațiilor s-ar afla câțiva profesori care nu suportă disciplina impusă de el. Inspectoratul Școlar a demarat o anchetă.

5 comentarii

  1. Domnul director Benegui este un om deosebit .mima foat diriginte la Liceul Teologic acum .cativa ani :** .in ziua de azi nu mai ai voie sa atingi elevul . Dar un elev sa dea intr.un profesor are vòie :&

  2. E pacat ca astfel de oameni au ajuns directori.Vedeti si cazul directoarei Runceanu de la Ecaterina care a veni intr-o fusta transparenta fara chiloti la scoala la festivitatea de deschidere

  3. Mai verificati si pe la alte scoli ca va ingroziti de ce auziti cu ce se ocupa domnii si duamnele.

  4. Nu mai are voie un profesor in ziua de azi sa atinga un elev ca gata si sar toti in sus .eu cand eram elev .stiam de frica profesorului .in ziua de azi trebuie sa stie profesorii de frica elevilor .

  5. Ce carte se mai face cand in cazul direcvtoarei Runceanu care a venit imbracata ca o panarama nu s-a luat nici o masura.Scrieti degeaba domnilor ziaristi ca Isfan ii acopera pe acesti directori!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*