Acasa / News Alert / Doi soți nu mai au voie să se apropie de soțiile lor

Doi soți nu mai au voie să se apropie de soțiile lor

O femeie, de 49 de ani, din comuna Albeni, a sesizat, ieri, poliția, cu privire la faptul că ar avea un conflict cu soțul său, de 42 de ani.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi exercitat acte de violentă împotriva soției sale, fără a-i provoca leziuni vizibile. Față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care i s-a impus să păstreze o distanţă de 100 m, faţă de soție și de locuința sa“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați de o femeie, de  35 de ani, din orașul Bumbești Jiu, despre faptul că soțul său, de 44 de ani, din localitate, ar fi amenințat-o cu moartea, provocându-i o stare de temere.

În urma celor constatate, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, agresorului fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 20 metri de persoana vătămată respectiv de reședința sa.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă domestică.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*