Acasa / News Alert / Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă

Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă

”Cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră, pentru care am făcut în ultimii ani, nenumărate demersuri în calitate de parlamentar, proiectul meu de suflet ca deputat, este drumul Expres Craiova – Târgu Jiu. În cadrul proiectului de buget pentru anul 2019, aprobat de Guvernul României, au fost alocate fonduri pentru demararea investiției drum Expres Craiova – Târgu Jiu, un proiect care reprezentă cea mai bună alternativă pentru dezvoltarea economică a județului Gorj„ a transmis Mihai Weber.

3 comentarii

 1. Sictir, bre !
  E inițiativa lui Greblă, așa că nu te mai da mare !
  Nu te lauda cu ideile altora că nu e frumos !

 2. Asa este, dl. Grebla a anuntat de mult timp, de cand era parlamentar, aceasta initiativa si acum constatam, cu surprindere, ca e ideea lui… Weber ! Chiar asa !
  Putin respect se cuvine, d-le Weber, ca nu e frumos sa te impaunezi cu ceea ce au lansat altii cu mult timp de a fi dumneata membru al PSD…
  Atunci inca imparteai icoane catolice impreuna cu Dan Diaconescu prin Tg. . Jiu…Si mai si injurai PSD-ul… E rusinos ce faci !…

 3. Pe unde va fi, dacă va fi, acest drum? Pe unde trece? Nu cumva mai întâi ajungi la Pitești, nu contează pe ce drum și de acolo începe drumul expres al lui Weber, Târgu Jiu – Craiova? Palavre!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*