Acasa / News Alert / ELIMINAREA BIROCRAȚIEI LA ÎNMATRICULAREA AUTOVEHICULELOR, BIROUL UNIC PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

ELIMINAREA BIROCRAȚIEI LA ÎNMATRICULAREA AUTOVEHICULELOR, BIROUL UNIC PE ULTIMA SUTĂ DE METRI

În vederea accesului mai rapid al populației la toate serviciile necesare înmatriculării auto, pentru încărcarea uniformă a informațiilor în baza de date, dar și pentru a se oferi posibilitatea dispunerii unor acțiuni în cazul creșterii temporare a numărului de solicitări, deputatul PSD Mihai Weber a inițiat un proiect de lege menit să simplifice și să debirocratizeze procedura de înmatriculare a autovehiculelor.

Proiectul de lege inițiat, propune înființarea unui Birou Unic de Înmatriculare în cadrul sediilor Registrului Auto Român, care să comaseze fizic serviciul public de înmatriculare și serviciile conexe implicate în procedura înmatriculării.

Potrivit deputatului PSD procedura este simplă, urmând ca același număr de lucrători ai MAI, respectiv ai MFP, care în prezent lucrează în propriile sedii, să desfășoare aceeași activitate, însă în sediile Registrului Auto Român.

Pentru că procedura de înmatriculare a autovehiculelor implică, în prezent, mult prea multe drumuri și timp pierdut pentru români, am inițiat un proiect de lege care propune înființarea unui Birou Unic pentru Înmatricularea Autovehiculelor. Concret, proiectul de lege inițiat prevede ca toate procedurile necesare înmatriculării unui autovehicul să aibă loc într-o singură locație. Astfel, va fi mai simplu pentru cetățeni, se va elimina birocrația, iar timpul petrecut la ghișee se va scurta considerabil”, a precizat deputatul PSD.

Un comentariu

  1. Felicitari dom’ deputat Misu , inmatriculam si noi limuzinele mai usor direct la RAR ca tot ne am facut service personal langa noul sediu RAR TG JIu . Misto . Acum sa vorbim serios , chiar ne iei de prosti Maestre ?

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*