Acasa / News Alert / FOTO Reținuți pentru furtul a două tone de țiței

FOTO Reținuți pentru furtul a două tone de țiței

Poliţişti din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, în baza unor date și informații, au identificat, la intersecția D.J. 661 cu D.J. 675/B, pe raza comunei Albeni, un bărbat, de 38 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea o autoutilitară, venind din direcția unui colector de țiței ce aparține unei societăți comerciale de profil.

„În urma verificărilor efectuate, în autoturism a fost identificat, ca pasager, un tânăr, de 24 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, iar în urma controlului efectuat, în interiorul autoutilitarei au fost identificate două recipiente tip cub, cu capacitatea de 1000 l fiecare, pline cu produs petrolier. Totodată a fost verificat colectorul de țiței, ocazie cu care a fost identificat un furtun cu lungimea de peste 35 m, cu robineți, știuțuri și chei, specifice sustragerii de produs petrolier.  Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate pe autoutilitară figurau atribuite unui alt autoturism. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare false. Cercetările continuă pentru probarea întregii activități infracționale, iar produsul petrolier identificat a fost predat reprezentanților societății comerciale păgubite“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

Față de cei doi bărbați a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând, ca astăzi, să fie prezentați Parchetului și Judecătoriei Târgu Cărbunești cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*