Acasa / News Alert / PERCHEZIȚII! Firmele de distribuție a BĂUTURILOR ACOOLICE, zguduite din temelii

PERCHEZIȚII! Firmele de distribuție a BĂUTURILOR ACOOLICE, zguduite din temelii

28 percheziții DNA au avut  loc în cursul dimineții de 17 octombrie, după ce mai multe societăți comerciale și persoane fizice sunt bănuite de corupție și evaziune fiscală.

UPDATE

Jurnaliștii de la Digi24 a transmis că în acest caz, un om important de afaceri a fost anchetat. El este George Ivănescu, unul dintre acţionarii firmei Murfatlar. Acesta a fost dus la DNA însoţit de ofiţerii care au pus în executare mandatul de aducere emis pe numele lui.

Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că în anchetă sunt vizate firme din industria viticolă, iar prejudiciul estimat până la acest moment este de aproximativ 600 de milioane de lei. 


Potrivit stiri pe surse, care transmite din surse apropiate anchetatorilor, în acest dosar este vorba de un prejudiciu de aproximativ 600 de milioane de lei în domeniul producției și distribuției de băuturi alcoolice.

Infracțiunile de corupție și evaziune fiscală s-ar fi produs în perioada 2010-2014, iar perchezițiile se fac în mai multe localități din București, Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*