Acasa / News Alert / Percheziții la deținătorii de arme!

Percheziții la deținătorii de arme!

Percheziţii la locuinţele mai multor persoane din Valea Jiului, într-un dosar penal ce vizează comiterea de infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor altor structuri operative, au efectuat 12 percheziţii domiciliare la locuinţele a 8 persoane, pe raza localităţilor Uricani şi Lupeni. Percheziţiile au fost avizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi constituie activităţi procedurale în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea de infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În urma activităţilor investigative, au fost ridicate pentru cercetări o carabină militară şi două arme cu aer comprimat, cu muniţia aferentă, toate deţinute fără drept, precum şi mai multe trofee de vânătoare. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările, existând indicii cu privire la comiterea unor infracţiuni de braconaj cinegetic, în perioada 2016-2017, pe mai multe fonduri de vânătoare din Valea Jiului.

După administrarea probatoriului, urmează a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea procurorilor din cadrul unităţii de parchet competente.

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*