Acasa / News Alert / Retehnologizarea U.M. Sadu, pe ultima sută de metri

Retehnologizarea U.M. Sadu, pe ultima sută de metri

Uzina Mecanică Sadu a primit finațarea pentru mult așteptata retehnologizare. Ministerul Economiei a semnat deja finanțarea pentru ca uzina de armament din Bumbești Jiu să se dezvolte. Vestea bună vine din partea președinteleui PSD Gorj Mihai Weber: ”Finanțarea promisă de Guvernul României pentru retehnologizarea U.M Sadu, a fost aprobată de către Ministerul Economiei. Am dovedit, încă o dată, că suntem cu adevărat interesați de revitalizarea industriei din județul Gorj și încă o promisiune făcută a fost îndeplinită.
Uzina Mecanică Sadu are acum un viitor, iar localitatea Bumbești Jiu o oportunitate de dezvoltare socio-economică. Mulțumesc pe această cale conducerii UM Sadu și, în special, primarului Constantin Bobaru, pentru implicare”

Un comentariu

  1. Bai esti prost? Bai esti nebun?….Dar halatul?…halatul cat costa?!…,,In traducere”…conteaza sumele ce vin pentru investitie. Sa schimbi o linie tehnologica e in regula.Dar sa schimbi salopetele nu cred ca e o investitie.Zic si eu nu dau cu paru’.Chiar si asa …Traiasca PSD-ul!!!…Sau e campanie electorala?…sa dea repede banii ca Doamna Prim-ministru si guvernul sunt pe faras…He..He..He!…si pe urma banii mai la iarna..

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*