Acasa / News Alert / Trei mașini încărcate cu lemne tăiate ilegal din pădurile din Tismana

Trei mașini încărcate cu lemne tăiate ilegal din pădurile din Tismana

Trei autoutilitare au fost depistate de oamenii legii pe drumul auto forestier Pârgavu – Topești, aparținând  unei societăţi comerciale din satul Pocruia, în timp ce transportau material lemnos de fag fasonat, cu avize de însoțire ce nu corespundeau din punct de vedere cantitativ cu volumele transportate.

„Urmare a celor constatate, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu trei amenzi, în cuantum total de 17.000 lei, conform Legii 171/2010 republicată, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Poliţiştii au aplicat măsura complementară a confiscării volumului de peste 12 mc material lemnos, transportat fără respectarea prevederilor legale, care a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Tismana, în vederea valorificării“, se arată într-un comunicat al Poliției Gorj.

2 comentarii

  1. Altfel de unde sa detina analfabetii lui Puiu Pasa 7-8 limuzine de lux de 70000 de euro bucata ? Poate il scutura putin politistii si pe seful ocolului silvic Tismana.

  2. Pe seful de ocol nu l scutura ca i curge milioanele de euro din buzunare . Milioane din salariul de bugetar cinstit , bineinteles.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*