Acasa / Monden / VIDEO! Un gorjean și-a cumpărat lingou de aur și o vrea pe fosta soție a lui Leo de la Strehaia: „O să te fac să te simţi femeie!”

VIDEO! Un gorjean și-a cumpărat lingou de aur și o vrea pe fosta soție a lui Leo de la Strehaia: „O să te fac să te simţi femeie!”

Petre Crăete, cunoscut ca „Țăranul cu Maserati”, o vrea pe Anca lui Leo de la Strehaia. Gorjeanul stabilit în Londra îl critică pe Leo pentru alegerile făcute și spune că Anca merită un bărbat adevărat, care să o facă să se simtă femeie. Mai mult, acesta spune că vrea să o îmbrace din cap până în picioare pe bruneta care i-a fost parteneră lui Leo de la Strehaia. 

„Sunt foarte supărat că sunt plagiat de Leo de la Strehaia. Dar ca să mă revanşez, iată că mi-am luat un lingou de aur de 24 de carate. Şi cu el vreau s-o îmbrac pe Anca de la Strehaia din cap până-n picioare. Că femeia asta merită. Anca, eu cred că tu ar trebui să îţi începi viaţa de la capăt şi să te laşi curtată de un bărbat adevărat, aşa ca mine. Vino la mine, să te îmbrac din cap până-n picioare numai în aur. Şi o să te fac să te simţi femeie! Sincer să fiu nu m-aş uita nici în vis la Dana Criminala sau la Renata. M-aş speria de ele. Eu cred că seamănă prea mult cu nişte păpuşi gonflabile… găurite. Dar asta e doar părerea mea”, a spus „Ţăranul cu Maserati”.

 

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*