Acasa / News Alert / Weber: Guvernul Orban nu este de acord cu dublarea alocațiilor pentru copii!

Weber: Guvernul Orban nu este de acord cu dublarea alocațiilor pentru copii!

”Cinismul Guvernului Orban depășește orice imaginație. Declarația ministrului Muncii („sunt conștientă că un om nu poate trăi cu 700 de lei, dar nu avem ce face”) sfidează orice normă a bunului simț, iar minciunile legate de momentul aprobării în Parlament a Legii de creștere a alocațiilor pentru copii, arată o lipsă totală de empatie și de respect față de cele mai importante persoane din viața fiecărui om: copiii.

Această Lege a fost aprobată cu cinci zile înainte de asumarea bugetului, deci exista posibilitatea, dacă se dorea, alocării banilor necesari. Chiar și președintele Iohannis, care a promulgat legea, a recunoscut, prin acest act, necesitatea unei astfel de măsuri. Doar guvernul Orban are alte priorități, cum ar fi alegerea primarilor în două tururi și anticipatele.

Există o singură explicație pentru degringolada acestui guvern. Au vrut să guverneze, însă și-au dat seama că nu sunt capabili să o facă. Prin urmare, încearcă să câștige timp și să mai păcălească încă o dată electoratul.

Guvernul liberal vrea să-i convingă pe români să accepte cele mai mici salarii din Europa, cele mai mici pensii și alocații pentru copii, să accepte incompetența unui guvern de dreapta care, ori de câte ori a venit la guvernare, nu a știut decât să micșoreze veniturile cetățenilor” a transmis Mihai Weber.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*