11.5 C
Târgu Jiu
vineri, mai 22, 2020
Acasă News Alert Legat de proiectul privind finanțarea CE Oltenia, Weber declară: "TREI LUNI de...

Legat de proiectul privind finanțarea CE Oltenia, Weber declară: „TREI LUNI de zile liberalii nu au făcut nimic…”

După ce liderul PNL, Dan Vîlceanu i-a catalogat pe cei de la PSD drept „iresponsabili”, președintele PSD Gorj, Mihai Weber îi răspunde acestuia: „PNL nu este interesat de soarta CE Oltenia!
PNL se încurcă în minciuni, încercând să dea vina pe PSD.
În cazul Ordonanțelor de Urgență, adoptate „noaptea ca hoții”, pe genunchi, Guvernul PNL este acela care, în mod iresponsabil, „a uitat” să ia toate avizele.
Proiectul legat de finanțarea CE Oltenia este pe masa Guvernului Orban de TREI LUNI de zile, timp în care liberalii nu au făcut nimic. Nu numai că singurul parlamentar PNL de Gorj nu a fost interesat ca proiectul ce viza CE Oltenia să fie promovat în regim de urgență, chiar din primele zile ale guvernării PNL, dar, conform declarațiilor ministrului Economiei și Energiei, minerilor li se pregăteau concedieri și noi locuri de muncă la autostrăzile închise, tot de Guvernul liberal.
Atât PNL, cât mai ales deputatul Dan Vîlceanu, habar nu au despre ce vorbesc și, aruncând prea multe fumigene în spațiul public pentru a-și acoperi incompetența, încep să încurce minciunile între ele.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

A pierdut lupta cu boala. Tânără mămică, operată de cancer, s-a stins

Ana Maria Vîrjan, o tânără mămică a unei fetițe de numai 6 ani s-a stins din viață la numai 36 de ani. Aceasta a...

Gore Popescu: „Este posibil ca şi alţi jucători în afara celor cinci să plece de la noi”

Restructurări masive la Energia. Antrenorul Vasile Stângă a părăsit banca târgujienilor, iar la câteva zile după un contingent de cinci jucători au fost trecuţi...

„Avem nevoie mare de puncte” – Tot Grig: „Sunt un fericit că am putut vedea un meci fantastic ca Barca-Real”

Antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş se gândeşte la ultimele două meciuri din acest an 2010. Tehnicianul plănuieşte să facă cât mai multe rezultate pozitive şi...

Weber: Pătrășcoiu va explica public care sunt considerentele profesionale sau de altă natură pentru decizia numirii lui Călinoiu.

Dacă îmi cerea cineva o parere, consider că trebuia promovată o persoană tânără,dinamică și cu cunostinte în domeniu. Reporter: Ce părere aveți despre angajarea domnului...

Comentarii recente

Nu puteți copia conținutul acestei pagini