A început vânătoarea primarilor

0
11

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, susţine că mai mulţi primari democrat-liberali l-au contactat în vederea trecerii în rândul liberalilor. „Noi nu racolăm primarii PDL, nu avem pârghii financiare pentru a le promite ceva, ei vor să vină la noi”, a declarat pentru „Impact în Gorj”, preşedintele Dian Popescu.

Preşedintele liberalilor gorjeni neagă că ar fi interesat de anumiţi primari democrat-liberali, în vederea aducerii în barca USL. „Am spus şi repet, noi nu racolăm pe nimeni. Primarii m-au contactat, mai ales în ultima lună, pentru a veni la noi, la liberali. Noi nu avem posibilităţi pentru a le promite fonduri, nu avem pârghii financiare”, a mai declarat preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu. De altfel, Popescu consideră că primarii PDL doresc să vină spre liberali, în special din momentul în care a avut loc împărţirea localităţilor la nivelul USL. Surse din cadrul USL susţin tot mai mult faptul că primari democraţi, precum Dorin Filip de la Rovinari sau Ion Gruescu de la Negomir se doresc a fi aduşi de mult la opoziţie.

Vâlceanu: „Nu vor avea succes”

Contactat telefonic, secretarul executiv al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, a declarat că primarii democraţi nu vor pleca de la propriul partid, acesta recomandându-le celor din USL să aibă grijă de proprii edili care deja au nemulţumiri. USL are o problemă cu proprii primari. USL are o problemă în a-şi păstra proprii primari deoarece aceştia nu mai au încredere că acesta construcţie politică îi poate aduce la putere în 2012. Acesta este motivul pentru care au pierdut mai mulţi primari în favoarea UNPR. Şi alţii au făcut declaraţii că vor sa plece, însă, nu s-au hotărât la ce partid vor pleca”, a mai declarat democratul Dan Vâlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here