Acasa / Headlines / Acuze fără precedent la vârful PSD Gorj! Ion Ciocea: „Cârciumaru mi-a cerut bani ca să fiu pus pe listă! L-am înregistrat”

Acuze fără precedent la vârful PSD Gorj! Ion Ciocea: „Cârciumaru mi-a cerut bani ca să fiu pus pe listă! L-am înregistrat”

Ion Ciocea lansează acuzații extrem de grave la adresa liderilor PSD Gorj care au stabilit lista candidaților în alegerile parlamentare. Primarul din Bustuchin spune că are înregistrări în care i s-au cerut bani pentru a fi pus pe listă. Edilul îl amenință pe președintele Florin Cârciumaru cu o plângere penală, totul după ce a pierdut definitiv procesul privind calitatea de membru PSD.

Supărat că a pierdut procesul cu organizația PSD Gorj și este la un pas de a rămâne și fără mandatul de primar, Ion Ciocea aruncă cu acuzații la adresa fostului coleg de partid, Florin Cârciumaru. Ciocea spune că l-a înregistrat pe Cârciumaru când îi cerea bani pentru a fi pus pe listă. „Pentru mine nu are nicio valoare pierderea sau câștigarea procesului. Eu am câștigat ce a trebuit, pentru că instanța i-a obligat să îmi pună la dispoziție toate documentele pe care nu au vrut să mi le dea. Cât ar fi Cârciumaru de Cârciumar, l-a obligat instanța. Acum, cu aceste acte, îi fac o plângere penală. Să nu uite că l-am înregistrat când a spus că trebuie să dăm bani la partid ca să fim pe locul ăla. Pentru mine lupta a fost să adun acele documente, ca să le pun la dispoziția altei instanțe. Nu e posibil ca un candidat să ajungă pe o listă cerându-i-se să dea bani la partid. O să îi pun caseta să vadă ce spunea la întâlnirea în trei: eu cu el și cu Călinoiu”, a declarat Ion Ciocea la Radio Infinit.

„Bordușanu e o nulitate”

Primarul din Bustuchin e foc și pară și pe purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Bordușanu, pe care o acuză că face afaceri cu primarii pesediști. „Anca Bordușanu e o nulitate. Întrebați-o câte contracte are cu primăriile. Ea stă acolo și îi cântă lui Cârciumaru pentru că ia bani. Are contracte cu primăriile pe publicitate, face un ziar. Să înțeleagă și să își vadă fiecare de treaba lui. Să muncească. Nu poți să ajungi acolo prin a lătra și a ieși să critici oameni care au muncit pentru partid”, a mai spus Ciocea, care ia în calcul inclusiv renunțarea la activitatea politică.

„Înștiințăm Prefectura”

Între timp, liderii PSD Gorj spun că după dovedirea în instanță că Ion Ciocea nu mai este membru de partid, vor urma calea legală, cea care va duce, implicit, la pierderea mandatului de primar. „Nu este o laudă, ci o certitudine faptul că PSD a câștigat procesul. Nu am cunoștințe despre acea înregistrare și acele cerințe la care face referire domnul Ciocea. Nu pot să fac niciun fel de comentariu, pentru că nu cunosc dacă acest lucru este unul adevărat sau nu. La supărare, omul spune vrute și nevrute. Odată ce hotărârea ne va fi comunicată, noi vom fi nevoiți să mergem pe procedura legală și să înștiințăm Prefectura că dumnealui nu mai este membru de partid”, a declarat Anca Bordușanu, purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

Ruptura dintre Ion Ciocea și PSD s-a produs după ce primarul din Bustuchin a pierdut locul de pe lista candidaților pentru alegerile parlamentare din anul 2016 și a ales să candideze ca independent.

2 comentarii

  1. Asta e un autodenunt ? Vai mama voastra de politicieni de doi bani , toate functiile le ati obtinut numai cu spaga data autoritatilor sau votantilor . Tocmai de aceea doriti cu ardoare desfiintarea DNA ului .

  2. Pai si daca-l denunti,ce se intampla? Stie toata lumea ca in Gorj singurele pedepse sunt pentru furtul unui covrig sau pentru evaziune de 2-300 lei. In rest…

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*