23.7 C
Târgu Jiu
luni, august 8, 2022
AcasăPoliticAşteptat la Gorj, în calitate de preşedinte al României

Aşteptat la Gorj, în calitate de preşedinte al României

„Sper ca următoarea vizită la Gorj a lui Ponta să fie în calitate de preşedinte al României”, declară un şef din PSD Gorj. Social-democraţii gorjeni îl aşteaptă, în această săptămână, pe Victor Ponta la Târgu-Jiu, deşi agenda prim-ministrului se anunţă a fi încărcată încă de pe acum.

Dacă Ponta nu va veni la Târgu-Jiu, vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, speră ca următoarea vizită a acestuia la Gorj să fie făcută în calitate de preşedinte al României. Florescu a mai spus că PSD Gorj va obţine duminică un scor şi mai mare faţă de primul scrutin. „Avem numărătoare paralelă şi nu vom pune pleoapă pe pleoapă până când nu aflăm rezultatul alegerilor”, a spus Florescu. „Încă aşteptăm semnale din partea echipei de campanie a primului-ministru. Cert este că timpul domniei sale este cât se poate de comprimat, motivele sunt clare, în afară de faptul că este candidatul nostru în turul al doilea pentru alegerile prezidenţiale, este şi prim-ministru în exerciţiul funcţiunii ceea ce mă face să cred că este destul de greu să mai ajungă la Gorj, însă, din fericire pentru domnia sa, noi gorjenii ştim ce avem de făcut şi cu siguranţă vom obţine un rezultat foarte bun care să îl facă mândru de judeţul său chiar dacă nu va reuşi să ajungă în această ultimă săptămână de campanie în judeţul nostru. Însă, sper din suflet ca prima vizită la Gorj a domnului Victor Ponta să fie foarte repede şi în calitate de preşedinte al României”, a mai declarat Ciprian Florescu.

Pentru al doilea tur de scrutin, PSD Gorj îşi propune să câştige alegerile şi în cele trei localităţi în care Klaus Iohannis a ieşit victorios. La Novaci, Ponta a pierdut la o diferenţă de doar 12 voturi, la Rovinari la o diferenţă de 334, iar la Câlnic pesedistul şef a obţinut cu 292 voturi mai puţin decât Iohannis. Sigur vom câştiga în cele trei localităţi, declară cu optimism Ion Călinoiu după ce a anunţat că la Novaci, Rovinari şi Câlnic PSD a făcut alianţă cu alte partide pentru turul al doilea. „Una din măsurile pe care le-am luat la modul concret este aceea de a realiza alianţa cu forţele politice care ne sprijină în turul II, votează pe Victor Ponta, fiind vorba de PP-DD, PRM, UDMR şi bineînţeles îl votează gorjenii care, în această perioadă, vor fi contactaţi de echipele noastre de campanie în fiecare localitate în parte, din poartă în poartă”, a declarat preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, la cumpărături în Piața Centrală din Târgu Jiu

0
Aflat într-o vizită de lucru în județul Gorj, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a participat sâmbătă,...

Accident la Copăcioasa. O tânără a fost rănită

0
O tânără de 20 de ani a fost rănită, ieri, într-un accident care a avut...

Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 10 și 12 august 2022

0
Distribuţie Oltenia anunţă întreruperea furnizării energiei electrice în data de 10 și 12 august, astfel:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!