6.8 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Politic Aurel Popescu mai vrea la şefia PSD Târgu-Jiu

Aurel Popescu mai vrea la şefia PSD Târgu-Jiu

- Advertisement -

La sfârşitul lunii, pesediştii din Târgu-Jiu îşi aleg din nou liderul. Aurel Popescu, actualul preşedinte al filialei municipale, a anunţat că va candida din nou pentru că are de dus la bun sfârşit proiectele politice începute în urmă cu doi ani. Şi în restul organizaţiilor locale au loc alegeri de preşedinţi şi Biroul Permanente locale pentru ca în septembrie să se desfăşoare Conferinţa Judeţeană de Alegeri a noii conduceri a PSD Gorj.

aurel-popescu

Viceprimarul Târgu-Jiului, Aurel Popescu, a anunţat că doreşte să continue la şefia filialei municipale a PSD Târgu-Jiu. Acesta conduce pesediştii din Târgu-Jiu de doi ani, iar la sfârşitul lunii iunie, au loc alegeri pentru stabilirea noii conduceri a filialei municipale. Aurel Popescu a declarat că intenționează să-și depună candidatura pentru a duce mai departe proiectele politice începute cu echipa PSD de la Târgu-Jiu. În cei doi ani de zile cât a durat acest mandat, am reușit să stabilesc niște legături foarte bune, să am o echipă foarte bună, o echipă cu care am avut rezultate în toate campaniile electorale și în toate acțiunile pe care organizația municipală a participat și pe care le-a întreprins. Este normal că ne bazăm cu toți pe echipa pe care o avem. În ceea ce mă privește, această echipă este o echipă foarte solidă, foarte serioasă și îmi doresc să candidez încă odată pentru funcția de președinte al organizației municipale la Conferința Municipală care va avea loc pe data de 30 iunie 2015”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu. Filiala municipală a Partidului Social- Democrat Târgu-Jiu va organiza, pe 30 iunie, alegeri pentru stabilirea noii conduceri. Până în acest moment, nu s-a înscris oficial niciun pesedist. Purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu, a precizat că principalul criteriu pentru pretendenţi este legat de vechimea în partid. Minim un an în PSD îi trebuie unui social-democrat pentru a se putea înscrie în cursa pentru şefia filialei municipale a PSD Târgu-Jiu. „Conferința se va organiza la Teatrul Dramatic Elvira Godeanu. Atunci se va ști cu siguranță care sunt potențialii candidați. Oricine poate să candideze pentru funcția de președinte, dacă îndeplinește anumite criterii. Unul dintre aceste criterii este vechimea, trebuie să ai un an pentru a putea candida pentru o funcție de conducere”, a anunţat reprezentantul PSD Gorj.

Alegeri şi în judeţ

De asemenea, în reorganizare sunt şi filialele locale din PSD Gorj. Până în prezent, s-au desfăşurat alegeri la mai multe filialei teritoriale, restul urmând a se organiza până în septembrie, când atunci va avea loc Conferinţa Judeţeană de Alegeri a conducerii PSD Gorj, mai spune purtătorul de cuvânt al PSD Gorj, Anca Borduşanu. „Până pe 30 iunie au loc Adunările Generale la nivelul localităților din județul Gorj. Până acum au avut loc în 19 localități în care s-au ales sau s-au reconfirmat pe funcții 19 președinți și birourile locale. La Târgu-Cărbunești a fost ales Iuliu Călina, la Borăscu primarul Constantin Țucu, la Bâlteni domnul Pompiliu Păunescu, Cătunele- Gheorghe Godeanu. Noutățile au apărut la Novaci unde a fost ales președinte Gheorghe Porumbel care era președinte interimar și la Turburea a fost ales primarul Ion Bârcă”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD Gorj.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente