11 C
Târgu Jiu
luni, martie 8, 2021
Acasă Politic Candidaţi USL, lipsă în mai multe localităţi

Candidaţi USL, lipsă în mai multe localităţi

Uniunea Social Liberală mai are de stabilit candidaţi în aproape 20 de localităţi, liderii PSD şi ACD nefiind, încă, de acord cu persoanele care vor candida pentru scaunul de primar. Fărcăşeşti şi Vladimir sunt localităţile în care useliştii nu au găsit, până acum, candidaţii potriviţi, ambele comune fiind conduse din 2008 de primari PSD.

USL a stabilit candidaţii la alegerile locale în peste 50 de comune. Liderii PSD şi ACD de la Gorj s-au întâlnit pentru a hotărî candidaţii la alegerile din iunie în majoritatea localităţilor. Potrivit vicepreşedintelui PSD Gorj, Ciprian Florescu, social-democraţii au anunţat candidaţii la primărie în 33 de comune, în timp ce liberalii şi conservatorii din ACD şi-au stabilit candidaţii în 16 comune. Liderii Uniunii Liberale de la Gorj se vor mai întâlni şi în următoarea perioadă pentru stabilirea candidaţilor în celelalte localităţi, tot atunci preşedinţii filialelor locale vor finaliza şi listele cu membrii din Consiliile locale. „Mai sunt câteva localităţi unde nu ne-am hotărât. Noi nu avem dubii în 33 de localităţi, iar liberalii au stabilit candidaţii în 15-16 comune. Conservatorii primesc ce le oferă liberalii”, a precizat social-democratul Ciprian Florescu.

Băcanu vrea să fie sondat

Useliştii gorjeni întâmpină greutăţi, însă, în stabilirea candidaţilor la primăriile din Novaci, Muşeteşti, Rovinari, Ţicleni, Tismana, Fărcăşeşti şi Vladimir. Social-democratul Ciprian Florescu susţine că, aproape în toate aceste comune, USL a comandat sondaje de opinie pentru deliberarea candidaţilor. „Fărcăşeşti şi Vladimir sunt cele două localităţi în care nu avem rezultatul sondajelor şi nu am putut afla candidaţii la primărie. Primarul Băcanu de la Vladimir a solicitat un sondaj de opinie şi aşteptăm pentru a-l alege pe cel mai bun candidat”, a mai spus Ciprian Florescu, vicepreşedintele PSD Gorj. Comuna Vladimir este condusă de primar PSD de mai mulţi ani, în timp ce localitatea Fărcăşeşti a rămas anul trecut fără edil, social-democratul Constantin Pârvulescu, fiind arestat pentru luare de mită. În locul acestuia a fost ales un pedelist.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente