Acasa / Politic / Cârciumaru dezvăluie în ce relații mai e cu Victor Ponta

Cârciumaru dezvăluie în ce relații mai e cu Victor Ponta

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru a primit cu bucurie vestea achitării lui Victor Ponta în dosarul Turceni- Rovinari. Acesta susține că acum fostul premier își va putea realiza obiectivele politice propuse. În ceea ce privește o posibilă trecere la PRO România, Cârciumaru respinge categoric ideea.

Liderul PSD Gorj vorbește despre amiciția cu Victor Ponta, după mult timp de la plecarea celui din urmă din partid. Deși într-un timp a lăsat să se înțeleagă că este dezamăgit de modul în care fostul premier a acționat în privința PSD, acum, liderul de Gorj susține că nimic nu s-a schimbat între el și fostul șef de partid. „Eu cu Victor Ponta am colaborat, am lucrat și putem să spunem ca relația Victor Ponta- Florin Cârciumaru este tot la nivelul care a fost și înainte. Ne respectăm unul pe celălalt dar, fiecare a luat-o pe un alt drum. Victor Ponta a hotărât să meargă pe alt drum iar, eu am rămas în PSD. Nu se pune problema plecării mele vreodată. Eu am venit în PSD în 1996 si aici voi rămâne cât voi activa în viața politică”, a declarat președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Este posibilă o alinață cu Pro România ?

În ceea ce privește o posibilă colaborare între cele două partide în viitor, Cârciumaru este rezervat. „Victor Ponta deja a pus bazele unui partid care daca se va organiza foarte bine poate aspira la un loc parlamentar în alegerile viitoare. PSD este un partid bine organizat care nu se teme de alte partide. Nu stiu pe ce alianță se va baza viitoare Guvernare dar și în 2020 cred ca PSD va fi la Guvernare alături de alte partide” a mai declarat Cârciumaru .

Întrebat dacă pe viitor este posibil la PSD să colaboreze cu Pro România, liderul de Gorj a declarat că „în politică este posibil orice”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*