Cetățenii din Bumbești – Jiu și Lelești îndrăznesc să creadă în România și în PSD!

0
10

PSD Gorj continuă, în echipă, întrevederile cu cetățenii din județ, candidații organizației, alături de colegi și de alți numeroși susținători, fiind prezenți, ieri, în orașul Bumbești-Jiu, dar și în comuna Lelești, acolo unde au fost primiți de către viceprimarul Cristian Păunescu și primarul Laurențiu Turcilă.

Cetățenii din Bumbești - Jiu și Lelești îndrăznesc să creadă în România și în PSD!Cetățenii din Bumbești - Jiu și Lelești îndrăznesc să creadă în România și în PSD!Cetățenii din Bumbești - Jiu și Lelești îndrăznesc să creadă în România și în PSD!

 
 
 
 
 
 

Din staff-ul de campanie al PSD Gorj pentru parlamentare au făcut parte candidații PSD Gorj pentru Camera Deputaților și Senat, Mihai Weber, Alin Văcaru, Claudiu Manta și Andrei Maioreanu. Candidații PSD i-au asigurat pe localnici, că prioritatea lor, în Parlament, va fi aceea de a-i sprijini prin legi corecte și clare, legi care să le asigure pensii și salarii decente, asistență medicală și socială de calitate, noi locuri de muncă și acces la cumpărarea locuințelor pentru tineri. Cetățenii vor avea, în continuare, sprijin de la nivel județean, la discuțiile cu localnicii fiind prezenți atât președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, vicepreședintele Ciprian Florescu, dar și consilierii județeni Valentin Popa și Ionuț Drăgoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here