Cine este Dănuț Filipescu, apropiatul lui Surupăceanu, care a adus în fața instanței un fost prim ministrul și un ex-ministru

0
52

filipescuDănuț Filipescu este persoana care a adus la Târgu-Jiu, în fața instanței de judecată, o serie de oameni politici care au deținut cele mai importante funcții în stat. Este vorba de ex-primul ministru Victor Ponta, și fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, dar și de un fost șef al Serviciului Român de Informații Gorj, dar și alte persoane cu funcții din Gorj.

Dănuț Filipescu a fost „locotenentul” lui Mugurel Surupăceanu, fost deputat și prefect de Gorj, care controla prin intermediul lui firma Tutto Mobili SRL, la care Filipescu era administrator. Mărturia lui Filipescu, care a declarat într-un proces ăn care era judecat Surupăceanu că telefonul mobil interceptat de DNA era al lui, a contribuit la achitarea fostului deputat de Gorj. Însă, oamenii legii au considerat că Filipescu minte și l-au trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă.

„Mi-ați cerut acordul să mă fotografiați?”

Dănuț Filipescu nu vrea să spună nimic despre dosarul în care este implicat: „Nu declar nimic presei“. Mai mult decât atât, acesta a făcut o criză de nervi atunci când a fost fotografiat pe holul Tribunalului Gorj: „Mi-ați cerut acordul să mă fotografiați?!, au fost singurele cuvinte rostite de omul de încredere al lui Surupăceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here