Ciprian Florescu nu crede în reușita lui Ion Călinoiu la parlamentare!

0
10

Șeful de campanie al Partidului Social Democrat Gorj, Ciprian Florescu, nu crede în șansele lui Ion Călinoiu la alegerile parlamentare. Acesta consideră că atât Călinoiu, cât și Ion Ciocea, primarul din Buctuchin, au șanse minime să câștige lupta electorală ca independenți.

Ciprian FlorescuCiprian Florescu precizează că fără susținerea Partidului Social Democrat, Ion Călinoiu și Ion Ciocea nu vor reuși să câștige alegerile parlamentare. Salvarea celor doi candidați ar fi, după cum spune șeful de campanie al PSD, revenirea în rândul social democraților, însă ei au ajuns să candideze ca independenți după ce Liviu Dragnea nu i-a mai vrut pe liste. „Nu sunt tocmai în postura de a evalua șansele lui Ion Călinoiu sau ale domnului Ciocea, dar eu transmit un singur mesaj domniilor lor. Cred că cel mai bine pentru toată lumea ar fi ca într-un timp cât mai scurt să revină în structura Partidului Social Democrat. Trebuie să recunoaștem că sunt vectori importanți, atât domnul Ion Călinoiu, cât și domnul Ciocea, Șansele domniilor lor fără o susținere politică solidă sunt minime și nu o spune Florescu, ci o spun spețele similare din trecut, din istoria Gorjului”, a declarat Ciprian Florescu, șeful de campanie al PSD.

Șeful de campanie de la PSD a mai precizat că se vor purta discuții pentru a-i convinge pe cei doi independenți să se alăture social democraților în lupta electorală din 11 decembrie. „Tocmai de aceea, în acest moment, rolul nostru, dincolo de a ne organiza pentru campania electorală este și acela de a-i convinge că locul domniilor lor este în partid, nu pe lângă Partidul Social Democrat, nu cu alte formațiuni politice, mai cu seamă că sunt doi oameni care nu au trădat niciodată și au dovedit atașamentul față de Partidul Social democrat, față de ideile și principiile promovate de acest partid”, a mai declarat Ciprian Florescu, șeful de campanie al PSD.

Ion Călinoiu și Ion Ciocea au fost înlocuiți pe listele PSD la alegerile parlamentare de către Florin Cârciumaru, respectiv Mihai Weber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here