6.8 C
Târgu Jiu
joi, februarie 25, 2021
Acasă Politic Conferinţă PSD, în lacrimi

Conferinţă PSD, în lacrimi

- Advertisement -

Primarul comunei Berleşti, Maria Dumitraşcu, a vorbit ieri într-o conferinţă de presă despre realizare sale în comună până în acest moment, dar şi despre viitoarele proiecte. Aceasta a izbucnit în lacrimi în momentul în care a spus că mai are nevoie de un mandat pentru a-şi îndeplini un obiectiv ce priveşte aducerea tinerilor plecaţi peste hotare înapoi în ţară.

Edilul din Berleşti se află la cel de-al patrulea mandat şi spune că va candida şi la alegerile de anul viitor, asta dacă va fi susţinută. „Eu încă mă simt în putere şi mai pot să fac ceva pentru comuna Berleşti, deşi vă spun sincer că eu mi-am îndeplinit misiunea, tot ce am promis şi ce am avut de gând să fac pentru această comună, am făcut. Mai este nevoie de mine cel puţin pentru un mandat. Am spus că voi candida, dacă partidul îmi dă susţinere sigur voi candida. Faptul că am reuşit să fac atâtea lucruri în Comuna Berleşti să avem utilităţi – apă, canalizare, drum, alte obiective destul de importante. Mai rămâne un singur drum, care şi acela îşi va găsi finanţare”, a declarat primarul din Berleşti, Maria Dumitraşcu.

Aceasta spune că singurul motiv pentru care îşi doreşte un nou mandat este acela de a-şi duce la îndeplinire un proiect pentru tinerii plecaţi să muncească în străinătate, pe care vrea să-i aducă înapoi acasă. În momentul în care a vorbit despre acest obiectiv, primăriţa nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în lacrimi. „Unde nu mai am de făcut nici prea multe drumuri, unde nu mai am nici obiective importante – apă, canalizare şi alte lucruri pe care eu am reuşit să le fac până în momentul de faţă, şi atunci îmi rămâne obligaţia morală ca în 2016-2020 să fac un program pentru tinerii plecaţi din comuna mea şi să îi aduc înapoi acasă la ei. Deci program mult pentru 2016-2020 va fi ca aceşti tineri care au plecat din comuna Berleşti să se întoarcă înapoi. Aş vrea ca toţi politicienii din ţara asta să se gândească să îi aducă înapoi pentru mândria lor de a fi români, pentru ţara asta care are atâtea bogăţii şi atâtea minţi luminate să găsească o rezolvare pentru ei. Noi trebuie să găsim aceste soluţii să ne aducem copiii acasă. Singurul scop al meu pentru continuarea mandatului meu de primar este doar acest lucru şi cred că voi reuşi”, a spus Maria Dumitraşcu în lacrimi. Cât priveşte funcţia deţinută la nivelul organizaţiei PSD Berleşti, aceasta a susţinut că este de acord cu separarea funcţiilor politice de cele administrative şi s-a arătat dispusă să renunţe la cea politică, în cazul în care vor dori o altă persoană să preia conducerea.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai citite stiri

Comentarii recente