Acasa / Headlines / Deputat de Gorj: nu cred că poate cineva mânca mâncarea din Spitalul Județean de Urgențe

Deputat de Gorj: nu cred că poate cineva mânca mâncarea din Spitalul Județean de Urgențe

Dan ValceanuLiberalul Dan Vîlceanu pune tunurile pe conducerea Spitalului Județean Târgu Jiu după lipsa de reacție în cazul medicului care a refuzat consultul unui pacient pe motiv că nu este plătit corespunzător. Parlamentarul cere Ministerului Sănătații să ia act de ceea ce se întâmplă în principala unitatea sanitară din Gorj afirmând că „spitalul a ajuns secție de triaj”.

Șeful liberalilor de la Gorj aruncă vorbe grele în a descrie situația existentă în unitatea spitalicească. Pe lângă atitudinea medicilor Dan Vîlceanu critică dotările dar și serviciile acordate pacienților. „Solicit Ministerului să ia măsuri în legătură cu acest caz. Nimeni nu a făcut nimic ori înțeleg că avem un manager la spital care vrea să perpetueze un asemenea comportament. Interesele dintre ei sunt mai mari. Avem și un președinte de Consiliu Județean și nu văd niciun fel de interes sau vreo acțiune în ceea ce privește Spitalul Județean. Din punctul meu de vedere spitalul arată cum arată, calitatea alimentației este execrabilă, nu cred că poate cineva mânca mâncare de acest spital iar problemele legate de medicamente și materiale sanitare pentru actul medical rămâne foarte mare. Spitalul Județean a ajuns secție de triaj. Cine ajunge aici este trimis la alte spitale din țară. Aici se tratează doar banalele colici reale, nimeni nu mai rămâne în Târgu Jiu să se trateze pentru că oamenii au teama și scârba de a se trata în spital, unde te așteaptă un medic în genul doamnei. Oamenii se întreabă unde ajung banii cu care contribuie la stat. În fiecare an Consiliul Județean are un buget pentru spital, unde sunt banii celor care contribuie la sistemul de sănătate? Unde sunt banii pentru cei care ajung să fie hrăniți în așa hal, cu apă fiartă!? E un exercițiu la care trebuie să ne gândim toți! Nu trebui să mai acceptăm așa ceva pentru că plătim în fiecare lună și nu primim nimic. Singurul gând pe care poți să-l ma ai este acela:” că îndur orice dar să nu ajung acolo!”, a declarat liderul PNL Dan Vîlceanu.

Soluții

Șeful liberalilor susține că pe viitor consilierii județeni din tabăra PNL vor iniția un proiect de hotărâre în vederea alocării unor sume mai mari din bugetul Conliliului Județean Gorj pentru Spitalul Județean Târgu Jiu. „Vreau să văd măsurile luate de conducerea spitalului în acest caz, dacă nu cele luate de Consiliul Județean împotriva conducerii și ulterior asupra celor care practică aceste practici. Totodată aștept alocarea unor sume mai mari din bugetul Consiliului Județean pentru actul medical și hrana bolnavilor. Dacă nu vor fi alocate aceste sume, consilierii PNL vor face un amendament la bugetul CJ prin care vor solicita acordarea unor sume mai mari pentru toate aceste lucruri”, a mai declarat liberalul.

5 comentarii

 1. Ce canalie sinistra, acest cap de cal. In context, e o minune cum firmele ma-sii, baba de 80 ani, fac performanta doarg pe contracte cu statul. Lasati-ne, ca numai liberali nu sunteti!

 2. Si de ce nu face si el o sponsorizare pentru imbunatatirea mesei in spital de cateva zeci sau sute de milioane lei vechi ca, slava Domnului, are de unde ? El si cu taica-sau au jefuit ani la randul mineritul gorjean… Chiar nu le este rusine ?!

 3. Vrea votat escrocul!
  Functionarii de la Consiliul Judetean se plimba in strainatate si prin toata tara, organizeaza tot felul de paranghelii, dar pentru spital nu au ban.
  Toti sunteti niste nemernici, care va imbogatiti.

 4. Valcene da-ti demisia ca nu e locul tau aci !
  Ocupa-te de copii si lasa politica pt ca nu e de tine !
  Te-ai facut de ras la tv. RUSINE !

 5. Domnule Deputat, sunteti dezinformat,s au informațiile le aveti din presa. Sincer ma dezamăgiți.Cand a ti fost ultima dată în vizita la spitalul județean? Mâncarea se prepară zilnic în bucătăria spitalului,proaspătă și gustoasă. Nu se mănâncă specialitati ca in parlament,dar,bolnavii nu se plâng de calitatea marcării. Dacă tot iubiți asa de mult gorjenii, faceti ceva pentru bunăstarea lor,sunteti alesul care ii reprezinta.Luptati cumva ca bugetul Gorjului sa fie mai mare, nu trebuie sa ajungem ca Valea Jiului. Vrem fapte, nu vorbe domnule deputat!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*