2.9 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 15, 2021
AcasăHeadlinesDoi directori democrați vor să devină primari

Doi directori democrați vor să devină primari

Colegiul Director Judeţean al PDL Gorj a respins încheierea unei alianţe cu partidele neparlamentare, pe motiv că este mai avantajoasă această variantă. Totodată, punctul doi al şedinţei de sâmbătă a vizat validarea a încă şase candidaţi democraţi, printre aceştia aflându-se şi doi directori, Florin Gheorghescu de la EC Roşiuţa şi Mircea Covrig, directorul adjunct de la Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj.

Muzeul Județean Gorj a găzduit sâmbătă Colegiul Director Judeţean al PDL Gorj, întâlnire în cadrul căreia cei aproximativ 100 de democrați prezenţi au respins ideea realizării unei alianţe electorale cu formaţiunile neparlamentare. Secretarul executiv Dan Vâlceanu a declarat că „opţiunea Colegiului Director Judeţean a fost aceea de a se respinge în unanimitate încheierea unei alianţe electorale cu partidele neparlamentare. Motivul este acela că cei prezenţi au spus că este mai avantajos să meargă singuri la alegerile locale”. Dacă ideea încheierii unei alianţe cu partidele neparlamentare a fost respinsă în totalitate, în paralel, la centru se pare că se va încheia un protocol cu UNPR. Despre această colaborare, Ion Ruşeţ a declarat că dacă se va încheia protocolul cu UNPR la nivel naţional, acesta va fi respectat şi la Gorj, indiferent de prevederi.

Directori validați pentru alegerile locale

Tot la Colegiul Director Judeţean de sâmbătă, punctul doi de pe ordinea de zi a vizat validarea a noi candidaturi, pentru alegerile locale. Astfel, cei şase candidaţi validaţi sunt: Florin Gheorghescu la Motru, Vasile Cioată-Câlnic, Dumitru Roibu la Slivileşti, Ilie Crintea la Bumbeşti-Jiu, Ion Şalapa-Glogova şi Mircea Covrig la Ciuperceni. Contactat telefonic, directorul EC Roşiuţa a declarat că „prin candidatura mea la Primăria Motru vreau să demonstrez că aşa cum am realizat lucruri bune în carieră pot demonstra că pot conduce un oraş şi pot să pune în practică lucruri importante pentru motreni şi municipiul Motru”.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -