Acasa / Politic / Edilul municipiului Târgu Jiu, un an de activitate. „Nu am niciun fel de regret”

Edilul municipiului Târgu Jiu, un an de activitate. „Nu am niciun fel de regret”

Marcel Romanescu și-a făcut bilanțul muncii sale de când conduce orașul lui Brâncuși. Edilul se laudă cu asfaltări dar și transparență în actul administrativ. La capitolul nereușite primarul trece banii, Romanescu declarând că a muncit pe un buget aprobat de alții.

„Ce repede a trecut timpul”, a fost prima reacție a edilului după ce și-a amintit că a trecut un an de când este primar al municipiului Târgu Jiu. Romanescu a preferat să nu facă o trecere în revistă a lucrurilor obținute, subtil amintind că mai are doi ani de mandat. „A fost un an dificil, cu proiecte pe care le-am realizat dar și pe care le voi realiza în următorii doi ani. Nu vorbesc despre nereușite ci de o limită determinată de bugetul pe care îl am la dispoziție. Dacă aveam un buget mai mare, astăzi, puteam vorbi de mult mai multe lucruri. Așteptările sunt foarte mari, după 18 ani, cetățenii așteptau și alte lucruri pe care trebuia să le fac în perioada asta, însă, e totuși un an de zile. În 2017 am lucrat pe un buget aprobat, de data aceasta sunt anunite direcții pe care le-am pregătit eu”, a declarat primarul Marcel Romanescu.

Noi promisiuni

Romanescu îi asigură pe cetățeni că nu a uitat ce le-a promis când le-a bătut la ușă însă le cere răbdare. „Mă voi ține de cuvânt așa cum am promis și așa cum am procedat până acum. Adică, transpartență totală și din punctul acesta de vedere nu am niciun fel de regret astăzi sedințele sunt transmise de două televiziuni, libertate totală de exprimare și a consilierilor și a celor din presă dar și investii pe care le voi face în infrastructură. Așa cum am zis încă de la început nu voi interveni pe străzi decât dacă acestea au utilitățile deja introduse. Sunt proiecte pe care m-am angajat să le fac dar condiționat de acest lucru”, a mai declarat primarul municipiului Târgu Jiu.

„Caii l-au făcut primar”

Activitatea edilului de Târgu Jiu a fost analizată și de pesedistii gorjeni. Prin vocea viceprimarului Adrian Tudor aceștia i-au atras atenția edilului că temele de campanie nu au nici măcar atinse, mai ales realizate. „Hai să le luăm pe rând! Temă de campanie : Caii! Ați văzut vreo inițiativă din partea domnului primar legat de cai? Caii liberi de pe stradă, caii pesediștilor că așa ziceau. L-au făcut primar!Ați văzut ceva ? Nuu! Câinii- ați văzut vreo inițiativă? Câinii- produsul exclusiv al pesediștilor, s-a făcut ceva în acest sens? NU! Parcările- avem nevoie în Târgu Jiu de un regulament clar de parcări, de un an de zile de când lucrăm la el, nu am văzut niciun regulament, deci nici cu parcările!”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*