Acasa / Headlines / Ia în calcul o candidatură ca independent. Lădaru: „sunt slabe șanse să fiu eu desemnat candidat”

Ia în calcul o candidatură ca independent. Lădaru: „sunt slabe șanse să fiu eu desemnat candidat”

Fostul candidat ALDE la Primăria Municipiului Târgu Jiu își mai încearcă o dată șansa. Eduard Lădaru susține că ia în calcul o nouă candidatură, de această dată ca independent. Ipoteza vine în contextul în care este conștient că niciun partid nu ar paria pe un nou venit.

„În momentul în care nu voi mai fi membru ALDE iau în calcul o candidatură ca independent la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Va fi foarte greu dar până la urmă fiecare ne alegem drumul în viață, și, eu nu am ales niciodată drumul ușor pentru că atunci trebuie să fii slugă. E foarte greu să pleci dintr-un partid și să fii  candidat. Indiferent de partidul la care eu m-aș duce, sunt slabe șanse să fiu eu desemnat candidat pentru că au oamenii lor și este firesc să fie așa”, a declarat Eduard Lădaru.

Nu mai vrea președinte

Eduard Lădaru susține că va lua decizia finală în momentul în care cei de la centru vor decide soarta organizației județene. Deși și-a dorit funcția de președinte în trecut, Lădaru nu mai mizează pe acest post. „Aștept să se ia o decizie în privința organizației de la centru. Cei care nu se mai regăsesc în ALDE să plece, cei care se regăsesc, să rămână. Sunt destui din fosta echipă care ar putea să preia conducerea organizației. Centrul poate opta pentru cineva din afara partidului sau poate să pună și un președinte interimar numit de la centru”, a mai declarat Lădaru.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*