Iriza și Vâlceanu, la cuțite! Iriza către adversarul său: „A vrut să destabilizeze CEO”

0
30

Scarlat IrizaUn nou scandal pe tema protestelor de la CEO are loc ca urmare a întalnirii pe care PSD a avut-o la Motru. Senatorul Scarlat Iriza susține că în spatele miscării de protest, de săptămâna trecută, ar fi fost liderul PNL Dan Vâlceanu. În replică, liberalul susține că Iriza nu știe ce vorbește și îi cere acestuia să vine cu dovezi concrete.

Senatorul ALDE s-a trezit vorbind. Acesta afirmă că însăși minerii i-au recunoscut că protestele ce au avut loc săptămâna trecută, în mai multe cariere din CEO, au fost premeditate. În spatele kilometrilor făcuți pe jos de minerii din Jilț s-ar afla nimeni altul decât liberalul șef de la Gorj care de mult are meciuri cu administrația CEO. „Acea grevă nu a fost una spontană ci a fost dirijată de Dan Vâlceanu. Au spus liderii de sindicat și minerii cu care am discutat personal. Chiar le-a zis Vâlceanu că le trimite autocare. S-a făcut acea grevă în condiție în care liderii de sindicat semnaul CCM-ul. Această grevă generală a fost făcută pe furiș. Vâlceanu a vrut să destabilizeze CEO, vrea distrugerea Complexului”, a declarat Scarlat Iriza.

„Sunt tâmpenii …”

Deputatul PNL neagă orice implicare în miscările din rândul minerilor și susține că Iriza nu știe ce vorbește. „Sunt tâmpenii, cred că a fost evident că minerii de la Jilț au venit pe jos din propria inițiativă. Un om care ar gândi nu ar declara asa ceva. Eu, spre deosebire de alții, când fac acuzații ofer și dovezi”, a declarat Dan Vâlceanu.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here