19.3 C
Târgu Jiu
duminică, august 14, 2022
AcasăHeadlines„Ironii” între politicieni pe tema Stadionului! Unii pregătesc șampania, alții așteaptă două...

„Ironii” între politicieni pe tema Stadionului! Unii pregătesc șampania, alții așteaptă două milioane de euro

Lucrările de la Stadionul Municipal din Târgu Jiu au devenit subiect de glume între politicieni. Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis pesediștilor gorjeni, cu ocazia Congresului PSD, să pună șampania la rece, pentru că are în plan să inaugureze stadionul cât mai curând. Până să desfacă șampania, Dăncilă este atenționată de primarul Marcel Romanescu să aloce mai întâi cele două milioane de euro, fără de care Stadionul rămâne tot la stadiul de șantier.

Stadionul Municipal din Târgu Jiu, care a costat bugetul statului aproximativ 20 de milioane de euro, stă în continuare nerecepționat, pentru că lipsesc alte două milioane de euro. În loc să își pună cenușă-n cap, politicienii fac glume și vorbesc despre șampanii puse la rece pentru inaugurare. Un astfel de episod a avut loc sâmbătă, la Congresul PSD, când premierul Viorica Dăncilă le-a transmis colegilor de partid de la Gorj să pună șampania la rece, pentru că vine la inaugurare.

„Până nu văd aprobat, nu mă pot pronunța”

În condițiile în care Primăria Târgu Jiu face demersuri de luni de zile pentru alocarea banilor necesari finalizării lucrărilor, pe primarul liberal Marcel Romanescu l-a bufnit râsul când a auzit declarația lui Dăncilă. „Chiar miercuri o să fiu la București, la Ministerul Dezvoltării, pentru comisia tehnico-economică de la nivelul ministerului și atunci putem să vedem exact dacă punem șampania la rece sau o mai lăsăm puțin. Eu sper că putem să discutăm de mâine de o eventuală aprobare și atunci cu adevărat lucrurile intră pe făgașul normal. Distanța până la șampania rece a doamnei premier Viorica Dăncilă o reprezintă cele două milioane de euro care ne mai trebuie pentru Stadion. Șansele să primim acești bani sunt mari. Odată ce a trecut de Compania Națională de Investiții, nu ar exista motive ca Ministerul Dezvoltării să anuleze cumva această aprobare, dar până nu văd aprobat la minister, nu mă pot pronunța”, a fost reacția primarului Marcel Romanescu.

Strada Tudor Vladimirescu, la final de lucrare

0
Autoritățile din Târgu Jiu promit că, în câteva zile, disconfortul celor care circulă pe Strada...

Reacție sindicalistului Manu Tomescu: „Eu nu am furat un leu. Am muncit pe acești bani“

6
Manu Tomescu, unul dintre cei 27 de sindicaliștii care figurează în raportul ANAF că trebuie...

Euro a scăzut la minimul ultimului an

0
După patru majorări consecutive ale ratei de referință, ultima la sfârșitul lunii trecute, Rezerva Federală...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!