-3.1 C
Târgu Jiu
luni, februarie 6, 2023
AcasăHeadlinesIulian Popescu: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din...

Iulian Popescu: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din toate punctele de vedere“

Iulian Popescu, vicepreședintele PNL Gorj și fost secretar de stat în cadrul Ministerului Informatizării și Digitalizării, îl critică pe colegul său de partid Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu și președintele organizației municipale Târgu Jiu a PNL: „Nu sunt mulțumit de cum arată orașul Târgu Jiu din toate punctele de vedere. Mă deranjează, în primul rând, arhitectural. Urbanismul este total deficitar. Sunt clădiri istorice care întotdeauna și-au găsit câte o anexă sau nu sunt puse în valoare așa cum trebuie, construcții care nu au nicio treabă cu spiritul legii, tot ceea ce se întâmplă cu punerea în valoarea a monumentelor lui Constantin Brâncuși nu s-a respectat. Aici nu discutăm de cum este pus pavajul pe Calea Eroilor, ci este vorba și de ce autorizații s-au dat clădirilor din jurul Căii Eroilor. Mă nemulțumește de ceea ce se întâmplă la fosta fabrică de confecții. Lucrurile acestea puteau fi altfel făcute.
Când spun că sunt nemulțumit o spun cu o anumită durere în suflet, deoarece lucrurile acestea s-au acutizat mult, în special văzând ceea ce se întâmplă în alte orașe din țară“, a spus Iulian Popescu la o emisiune de la 1 Plus Tv.

Despre candidatura lui Romanescu din partea PNL: „Este o discuție prematură“

În plus, Iulian Popescu nu a putut să precizeze că Marcel Romanescu va fi candidatul PNL la un nou mandat de primar: „Mai este timp. Nu este în prerogativul meu să iau această decizie. Nu știm ce se va întâmpla peste o lună. Este o discuție prematură. (….)
Nimeni nu este de neînlocuit și întotdeauna se găsesc oameni mai buni. Asta e valabil în general și este valabil și pentru subsemnatul.

„Omul de rând nu vede decât un circ“

Iulian Popescu consideră că organizația își pierde credibilitatea prin toată lupta din interiorul PNL Gorj: „Omul de rând nu vede decât un circ care decredibilizează ce mai era credibil în partid. Îmi pare rău și îmi cer scuze în numele partidului. Încerc să-i conving pe colegii mei să încerce să aibă o discuție personală decât să încerce să o ducă în spațiul public. Nu este o atitudine bărbătească“.

 

Un nou proiect pe bani europeni, pentru Consiliului Județean Gorj

0
Un nou proiect de reabilitare energetică (după cel de la Spitalul Județean de Urgență...

Continuă atragerea fondurilor pentru dezvoltarea localităților din Gorj

0
Dezvoltarea Gorjului continuă cu alte două localități. Primarul orașului Novaci, Dumitru Leuștean și primarul comunei...

Investiții majore prin PNRR, derulate de Consiliul Județean Gorj

0
Consiliul Județean Gorj are în derulare proiecte pentru trei obiective de investiții care vor intra...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultima oră!

- Advertisment -
error: Content is protected !!