Acasa / Politic / La Gorj se cere schimbarea lui Orban. „Liderii care apar pe la televiziuni nu transmis mesaje electoratului PNL”

La Gorj se cere schimbarea lui Orban. „Liderii care apar pe la televiziuni nu transmis mesaje electoratului PNL”

Acuze grave aduse conducerii PNL din partea unui edil gorjean. Primarul din Roșia de Amaradia susține că partidul are de suferit de pe urma liderilor de la nivel central. Liviu Cotojman cere înlocuirea lui Ludovic Orban cu o persoană care să „transmită mesaje electoratului PNL”.

Scandalul de la nivel central din PNL se extinde și în teritoriu. Primarii liberali încep să critice modul liderul Ludovic Orban de a face opoziție. Primul care își spune părerea este Liviu Cotojman, un primar bine cotat, care, crede că din cauza proastei organizări PNL nu este la ora actuală la guvernare. „Eu cred că toți cei care au avut funcții în PNL au adus prejudicii de imagine prin modul în care au condus partidul. Dacă conduceau cu responsbilitate PNL nu se afla la nivelul la care este din punct de vedere electoral, dimpotrivă, noi astăzi trebuia să fim la guvernare. Toți cei care au condus partidul în ultima perioadă sunt vinovați de modul în care PNL a evoluat pe scena politică. E punctul meu de vedere și al multor altora. PNL se zbate undeva între 20 și 30 de procente și suntem în opoziție datorită liderilor de la nivel central ”, este declarația dură a primarului liberal Liviu Cotojman.

Cer schimbare

Edilul susține că și el ca și alți membrii își doresc o resuscitare a partidului. Se dorește un nou lider capabil să promoveze ideile liberale. „PNL-ul are nevoie de o resuscitare. Întotdeauna o schimbare e de bun augur. Sunt mulți oameni de valoare care pot să conducă PNL și doar în echipă și identificând un lider putem să revigorăm partidul. Modul în care facem opoziție lasă de dorit. Liderii care apar pe la televiziuni nu transmis mesaje electoratului PNL ”, a mai declarat primarul din Roșia de Amaradia.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*