Liberalii gorjeni, prezenţi la Consiliul Naţional al PNL! Alina Gorghiu, preşedinte unic

0
27

Liberalii gorjeni au fost prezenți la Consiliul Național de Coordonare al Partidului Național Liberal, reuniune în cadrul căreia PNL și-a prezentat principalele priorități din Programul de Guvernare.

cnc-pnl

În cadrul reuniunii Consiliului Național de Coordonare al PNL, care a avut loc sâmbătă, la București, delegația filialei Gorj a PNL, constituită din 11 persoane și condusă de președintele Dan Vîlceanu, și-a dat votul pentru validarea doamnei Alina Gorghiu ca președinte unic al partidului. De asemenea, în cadrul CNC au fost supuse votului unele modificări la Statutul PNL. În cadrul evenimentului, Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat principalele priorităţi din Programul de Guvernare ”Reclădirea Naţională a României”. Specialiștii PNL au prezentat principalele direcții ale programului de guvernare, pe trei domenii prioritare: economie, sănătate şi educaţie. Programul PNL are în centru ideea că statul trebuie să servească cetăţeanul. „Ascultând discursurile colegilor mei, mă gândeam la județul nostru. În Gorj, nu vom putea niciodată să progresăm dacă nu schimbăm radical comportamentul celor care conduc și nu promovăm profesioniști. Schimbarea începe cu noi înșine! Avem nevoie de o clasă politică asupra căreia să nu planeze umbrele corupției și incompetenței și, desigur, este nevoie ca cetățenii să meargă la vot și să o impună.”, susține președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu.

quintus-cnc-pnlfoto-cnc-pnl

În cuvântul său adresat celor peste 700 de liberali prezenți la reuniunea CNC, președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a spus că PNL nu a fost niciodată mai puternic decât acum și și-a manifestat convingerea că PNL nu poate să nu câștige alegerile din acest an. „Cunoscând această istorie a partidului, după simțirile și cunoștințele mele PNL nu a fost niciodată așa de puternic ca astăzi. (…) Mă opresc aici, cu ruga lui Dumnezeu să mă țină în putere, să contribui și eu la campania electorală și sunt convins că partidul nostru nu poate să nu câștige alegerile. Așa să ne ajute bunul Dumnezeu, care, după părerea mea, e și creștin, e și liberal”.

La eveniment a participat și ministrul Sănătății Vlad Voiculescu care a vorbit despre politicile publice în domeniul sănătăţii.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here